dimarts, 23 de novembre del 2021

Desvetllant la mirada de la curiositat

La curiositat "és el principi de la intel·ligència activa" que beu d'un esperit inquisitiu assedegat per indagar i descobrir tot allò que es desconeix, sorprèn, o que crida l'atenció. Amb la voluntat d'encuriosir i apropar les arts visuals a tothom, del 25 de novembre al 3 de desembre arriba la 1a edició de la Setmana de l’Art a tot Catalunya carregada d'activitats per a tota mena de públic. Si us agrada que us despertin la curiositat, no us les podeu perdre!

La iniciativa, organitzada per l'associació Galeries d'Art de Catalunya (GAC), neix amb l'objectiu de "posicionar l'art com un element central de l’ecosistema cultural i fomentar-lo entre les noves generacions." La programació intensa i heterogènia provarà de desvetllar la mirada de la curiositat amb més d’un centenar de propostes a Catalunya de les quals més d'una desena es duran a terme a diverses galeries, museus, fundacions i centres d'art de la província de Lleida. Les activitats o experiències programades es poden triar per territori (Barcelona, Girona, Lleida o Tarragona), per àmbit d'interès (atrevida, creativa, estimulant, harmònica o innovadora), per activitat o per data.

SETMANA DE L'ART A LA PROVÍNCIA DE LLEIDA

D'entre les activitats programades a casa nostra destaquen especialment dues propostes. Per un costat, el passeig per la Vinya dels Artistes i tast de vins a Mas Blanch i Jové a La Pobla de Cérvoles. Per un altre, l'experiència interactiva, visual i olfactiva de la mà de la perfumista Helena Galo que oferirà un diàleg entre els diferents llenguatges artístics presents en les obres de l'exposició 'Al·legoria de la forma' a l’Espai Cavallers de Lleida. Aquí en teniu un breu resum:
Més info aquí.

La Setmana de les Arts ens convida a viure l'art al territori amb tots els nostres sentits!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada