dimarts, 4 de febrer del 2020

4x28: Brots 2020

L'augment de les temporades d'arts escèniques i musicals en moltes poblacions de la província és una realitat perceptible a tort i a dret. Aquest increment és un bon senyal del ferm estat de salut cultural a casa nostra. Les arts en viu exhibeixen múscul i estenen la seva xarxa fornint a un nombre més gran d'espectadors, que poden gaudir de propostes d'alçada ben a prop. El Cicle d'arts escèniques i musicals d'Agramunt Brots, que enguany arriba a la seva segona edició, n'és un bon exemple.

El cicle Brots, organitzat per la regidoria de cultura agramuntina, pretén portar al municipi espectacles escènics i musicals d'alta qualitat i prestigi, amb valoracions positives. Les 6 representacions per a un públic divers que inclou el cicle, estan pensades per a "ampliar la mirada de l'espectador en la diversitat de missatges i formes expressives." Així doncs, trobarem teatre per a tots els públics, dansa, música, teatre de text i teatre de carrer del 8 de febrer al 9 de maig.
PROGRAMACIÓ BROTS 2020


Més info aquí.
ENTRADES BROTS 2020

Les entrades pel Brots 2020 es poden adquirir anticipadament a l'Oficina de Turisme d'Agramunt i fins 45 minuts abans de les funcions a la taquilla del teatre. A més, hi ha l'opció d'adquirir abonaments per a tot el cicle i altres descomptes.

Llarga vida al Brots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada