dimecres, 3 de novembre del 2021

Nits de novembre amb sons jazzístics

 

Per a moltes persones, els sons jazzístics són sinònim de llibertat i d’espontaneïtat, i dibuixen un viatge sonor a les emocions. Un trajecte que des de fa 27 anys amara les nits de novembre lleidatanes de ritmes lliures i improvisats gràcies al Jazz Tardor. El XXVIII Festival de Jazz de Lleida recobra "el seu format històric i intens" del 6 de novembre a l'1 de desembre a Lleida i Cervera.

A la capital del Segrià el Teatre de l'Escorxador, l'Espai Orfeó i el Rectorat, que substitueixen al Cafè del Teatre com a espais dels concerts, i l'Auditori Enric Granados seran els escenaris del Jazz Tardor. A més, enguany també es suma l'Auditori de Cervera. Un cartell divers amb rostres internacionals i nacionals consagrats, acompanyats de nous talents emergents de proximitat delera "portar a Ponent totes les tendències actives actuals de la millor música del món". 

PROGRAMACIÓ JAZZ TARDOR'21
La primera parada d'aquest recorregut travessarà diversos paratges de sons del món amb The Cuban Jazz Syndicate el 6 de novembre. L'endemà serà el torn dels Hunterntones, que comptaran amb Shayna Steele "com a convidada de luxe". El 26 de novembre el concert de Dave Weckl & Tom Kennedy Project serà l'etapa reina i un dels plats més forts de la cita.
Vegeu programa complet aquí.
ENTRADES JAZZ TARDOR 2021

El preu de les entrades oscil·la entre els 11 i els 21 €, amb l'excepció del concert del 27 de novembre que és gratuït. Els dies de concert la taquilla obrirà dues hores abans, tot i que no es pot garantir que quedin entrades disponibles. Si no us voleu arriscar a quedar-vos sense, la millor opció és adquirir-les anticipadament en línia en aquest enllaç o físicament a l'Auditori Enric Granados, a la Llotja, al Teatre de l'Escorxador i a l'Oficina de Turisme de Lleida en els seus horaris habituals d'obertura. 

Any rere any, el Jazz Tardor esbossa un trajecte estimulant de sons jazzístics les nits de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada