dimarts, 25 de setembre del 2018

3x07: CaixaForum Lleida Tardor'18-Hivern'19

Segur que molts de vosaltres coneixeu el CaixaForum Lleida. Es tracta d'un equipament cultural de la nostra ciutat que, a banda de comptar amb exposicions, vol apropar l'art i la cultura a la ciutadania creant un lligam entre ambdós. És un espai que obre les seves
portes a tothom i que té l'ideal de ser un cau de divulgació, creativitat, debat i transformació. El CaixaForum inicia aquesta setmana la seva nova temporada i ho fa amb moltes propostes culturals per a tots els públics: cicles de conferències, tallers, concerts, arts escèniques,i cicles de cinema entre d'altres.

Us he preparat un resum de les activitats programades per aquesta tardor-hivern per a joves i adults i, a més, trobareu una sorpresa al final d'aquest post: un sorteig cultural molt temptador que val per 4. De quina o quines de les activitats programades es tractarà? Continueu llegint i ho descobrireu!
EXPOSICIÓ
Del 28 de setembre del 2018 al 29 de gener del 2019 CaixaForum Lleida presenta per primer cop a Catalunya, l'exposició Robert Capa en color. Una exposició que viatja per "una de les facetes més desconegudes de l'icònic fotògraf bèl·lic: la seva fotografia en color.  La mostra inclou més de 150 fotografies, així com documents personals, revistes en les que van aparèixer originalment algunes de les imatges i un audiovisual amb extractes d'una de les poques entrevistes radiofòniques que es conserven de Capa. "
Horaris de les visites: De dilluns a divendres, de 10 a  14 h i de 17 a 20 h// Dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h// Diumenges i festius, d’11 a 14 h.
Preu de la visita: Gratuïta. 
📌CONFERÈNCIA INAUGURAL
Data: 27 de setembre a les 19 h
Preu: Gratuïta.
📌INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ
Data: 27 de setembre a les 20 h
Preu: Gratuïta.

ACTIVITATS AL VOLTANT DE L'EXPOSICIÓ ROBERT CAPA
📌Visites comentades
Dates: Tots els dissabtes a les 18.30 h en català//14 d'octubre,1 de novembre, 6 de desembre, 30 de desembre i 27 de gener a les 12 h en castellà.
Preu: 4 €/2€ clients Caixabank.
📌Conferències
Dates: 16, 23 i 30 d'octubre, 6 de novembre a les 19 h.
Preu: 4 €/2€ clients Caixabank.
Programa Conferències entorn l'exposició
CICLE DE CINEMA MATINALS DE CINEMA
Les Matinals de Cinema és un cicle de cinema independent i d'autor que té com a objectiu apropar les pel·lícules seleccionades al públic en general i fer una anàlisi intensa dels seus contexts i realitats. Marcel·lí Borrell comenta les projeccions en cada sessió i després es proposa un col·loqui o debat molt interessant entre tots els assistents.
Dates: Tots els dimecres del 10 d'octubre al 21 de novembre del 2018 a les 10.30 h
Preu: 4 €/2€ clients Caixabank.
Programa Matinals de Cinema
CICLE D'ARTS VISUALS "TROBADES AMB..."
Les Trobades amb... forma part d'una nova aposta per la cultura més innovadora i creativa. El cicle vol donar suport i visibilitat al talent nacional i internacional de les arts visuals, la música, el disseny, la il·lustració, el 3D i les pràctiques amb les noves tecnologies; generar trobades amb nous públics, i explorar experiències culturals alternatives. En aquest cicle, "joves talents revelaran els seus processos creatius i explicaran la seva trajectòria al públic d'una manera informal."
Dates: Tots els dijous del 18 d'octubre al 13 de desembre del 2018 a les 19 h.
Preu: 4 €/2€ clients Caixabank.
Programa "Trobades amb..."
CICLE DE MÚSICA "ELS SECRETS DE LA VEU"
El Cicle de Música Els Secrets de la Veu, coordinat pel contratenor Jordi Domènech, ens oferirà un viatge sobre el cant i els cantants i, més concretament, sobre l'òpera, l'oratori, la cançó i la cançó popular del segle XX.
Dates: Tots els dimarts del 13 al 27 de novembre del 2018 a les 19 h.
Preu: 4 €/2€ clients Caixabank.
Programa "Els Secrets de la Veu"
XV MOSTRA DE CINEMA ESPIRITUAL DE CATALUNYA
Aquesta mostra és "un esdeveniment cinematogràfic anual que remarca la presència de l'espiritualitat en la cultura audiovisual."
Dates: Tots els dijous del 15 al 22 de novembre del 2018 a les 18 h.
Preu: 4 €/2€ clients Caixabank.
Programa "Els Secrets de la Veu"
Avanç Propera Exposició
Del 27 de febrer al 21 de juliol de 2019, arribarà l'exposició "Cinema i emocions. Un viatge a la infància".  Una exposició que tindrà com a finalitat explorar el paper bàsic que ha tingut la infància en la creació d’històries i personatges mítics en el cinema. Fa bona pinta, oi?
SORTEIG!!!
Gràcies al CaixaForum Lleida, us porto un sorteig cultural molt temptador...
Quin és el premi?

La persona guanyadora gaudirà de:
📌1 entrada per a dues persones a la visita guiada de l'exposició "Robert Capa en color" el dissabte 6 d'octubre a les 18.30 h.
📌1 entrada per a dues persones al Cicle "Trobades amb..." del 18 d'octubre a les 19 h amb El Petit de Ca l'Eril. 
📌1 entrada per a dues persones a la conferència "L'evolució del color" del 23 d'octubre a les 19 h.
📌1 entrada per a dues persones al Cicle de Cinema "Matinals de Cinema" a la sessió del 14 de novembre a les 10.30 h: La Cordillera.
Què heu de fer per participar?

1- Ser fans o seguidors de Silvinaction al facebook.
2- Comentar a la publicació "CaixaForum Lleida Tardor'18- Hivern'19" del facebook amb qui t'agradaria compartir el premi.

Per tal de poder accedir al sorteig heu de complir aquestes dues condicions. Aquests requisits es comprovaran prèviament al sorteig.
Data límit per a participar
Dimarts 2 d'octubre a les 23.59 h.
Data del sorteig i publicació dels guanyadors
Dimecres 3 d'octubre a la nit.


Molta sort a tothom!!

Vull agrair a la directora del CaixaForum Lleida, Maribel Tost, la seva atenció, amabilitat i generositat que han estat molt valuoses per tal de poder escriure aquest post. Moltes gràcies!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada