dilluns, 10 de setembre del 2018

3x04: Cap de setmana tot terreny

Aquest cap de setmana es presenta amb una explosió de múltiples activitats pel nostre temps lliure. De fet n'hi ha tantes, que el més difícil és fer-n'hi una bona tria. Si aneu a l'agenda del blog, veureu com n'està de farcida, però us he preparat una selecció dels
esdeveniments més destacables. Realment ens espera un cap de setmana tot terreny: Concert flotant Le Piano du Lac, Gastrosarao & Deconstruart, Vins & tast sota les estrelles, Nit Sonora, Old Rooster Music Fest, Danzentir Dancecamp i Harpia Medieval. Preparats per gaudir-ne?
1. Concert flotant Le piano du Lac
Què? Le Piano du Lac és un espectacle de dansa i música amb un piano flotant com a protagonista enmig d'un "teatre" natural.
Quan? Divendres 14 de setembre a les 19 h.
Ón? Llac dels Ànecs (comportes Pardinyes), Lleida.
Preu: Taquilla voluntària (s'aconsella 10 €)

2. Gastrosarao & Deconstruart
Què? Gastrosarao & Deconstruart és un maridatge atípic que barreja la presentació d'art i de productes de proximitat. L'artista convidada és la muralista Txus Montejano i els productors partipants són Llimonetti & Elixirs de Ponent, Mos De Tros, Peccatum7 i Prunus. Hi haurà tast dels seus productes.
Quan? Divendres 14 de setembre a les 21 h.
Ón? Sala ‘2 Dames’/ Estudi de Fotografia Mercè Bellera, Lleida.
Preu: Gratuït. Cal inscripció prèvia.

3. Vins & Tasts Sota les estrelles
Què? Vins & Tasts sota les estrelles és una degustació de vins de la D.O. Costers del Segre + tasts de productes de proximitat.
Quan? Divendres 14 de setembre a les 21 h.
Ón? Castell de la Suda Lleida.
Preu: 20 €. Cal inscripció prèvia: 973 230 653

4. Harpia Medieval
Què? Harpia Medieval és un mercat medieval amb moltes activitats paral·leles per a tot tipus de públic: recreacions històriques, mostra d'antics oficis, jocs, espectacles, tallers, gastronomia, etc. Programa complet aquí.
Quan? Del 14 al 16 de setembre
Ón? Balaguer (diversos espais)
Preu: Gratuït.
5.Danzentir DanceCamp
Què? Danzentir DanceCamp és un campus de dansa oriental, flamenc, dansa creativa, fusió amb contemporani, hip hop, ioga i shakti ioga amb tallers de formació impartits per mestres internacionals, espectacles, sessions de ioga i convivència. En finalitzar se celebrarà un espectacle benèfic "Crisalida", la recaptació del qual anirà destinada a Endodance, associació destinada a la investigació de l'Endometrosis. També vendran PostuXapes ILoveDonvingon per Lleida pels refugiats.


Quan? Del 14 al 16 de setembre (campus), 15 de setembre a les 21 h (espectacle)
Ón? Espai Miravall (campus) i Teatre de Foment (espectacle), Juneda.
Preu: Campus: diversos preus depenent del nombre de tallers (a partir de 35 €)// Espectacle: 8 €. Més info aquí.
6. Nit Sonora
Què? Nit Sonora és un Festival de música d'avantguarda i arts visuals que torna a la ciutat després d'uns anys d'absència. L'objectiu d'aquest festival, organitzat per AM+, és el de mostrar el panorama de la música i la cultura electrònica contemporània. A més, pretén presentar projectes de l'escena local, nacional i internacional fusionant música, art i noves tecnologies en un entorn allunyat de la característica sessió de club. Trobarem diversos formats: lives, visuals, dj's, vj's i videoart.
Quan? Dissabte 15 de setembre de 20,30 h a 3.30 h.
Ón? Espai interior de la Canonja, Seu Vella, Lleida
Preu: Anticipada: 12 € Taquilla: 15 €
7. Old Rooster Music Fest 
Què? Old Rooster Music Fest és un festival rural de música de granja-folk amb sons d'arrels nord-americanes com Bluegrass, Country, Hillbilly, Blues, Rockabilly, Old Time, etc. Tot i que també es podrà trobar música folk celta o swing. L'Old Rooster Fest inclourà 12 actuacions de grups i djs locals i nacionals a l'aire lliure en dos escenaris diferents. És un festival diürn, cosa que propicia que el públic s'eixampli a totes les edats. A part dels concerts, el festival comptarà amb food trucks, zona d'acampada lliure i gratuïta amb servei de dutxes, mercadet "Old Market", Jam Sessions, activitats infantils, exhibició de Line Dance, etc. Ah! L'esmorzar del dissabte i el vermut del diumenge són totalment gratuïts. Val molt la pena!!
Quan? Del 15 al 16 de setembre
Ón? Granja Escola La Saira, Almacelles.
Preu: Anticipada: 10 €// Taquilla: 12 €

Jo ja he triat les activitats que faré aquest cap de setmana tot terreny. I vosaltres?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada