dilluns, 3 de setembre del 2018

3x02: Fira Tàrrega 2018

Per la majoria les vacances d'estiu han arribat a la seva fi, i això pot desembocar en la temuda síndrome postvacacional. Els entesos recomanen fer-hi front esglaonadament. No sóc cap psicòloga experta, però us porto un antídot perfecte en forma de comprimit per tal
de plantar cara a aquest trastorn post vacances: un cultuprofèn. El principi actiu d'aquest cultuprofèn és un potent revulsiu cultural: la Fira Tàrrega de teatre al carrer que arrenca aquesta setmana.
Com ja sabeu, la Fira de Tàrrega és un aparador internacional de les arts escèniques on trobareu varietat d'espectacles de sala, arts de carrer, espectacles visuals i no-convencionals.
Enguany la Fira de Tàrrega pretén "rellegir l'espai públic" i ens convida a fer-ho mitjanant el teatre de carrer. Del 6 al 9 de setembre podrem gaudir de 50 espectacles de diversos gèneres, per a diferent tipologia de públic i per a totes les butxaques. Segur que trobareu els espectacles adients per a vosaltres!
PROGRAMA FIRA DE TÀRREGA
Endinsar-se en el programa de la Fira pot ser estimulant i un xic complex alhora: hi ha tanta oferta que, a vegades, es fa difícil escollir. Us recomano fer una pre-tria del vostre itinerari abans: per tipus d'espectacle, per ubicació, per preu, etc. Tot i que, molts cops, passejant per Tàrrega, et trobes amb espectacles inesperats que et captiven i que et fan canviar de ruta: és la màgia d'aquesta fira!
Per aplanar-nos el camí pel nostre viatge escènic, l'organització ha ideat 9 itineraris artístics temàtics en forma de menús gastronòmics: Gra fort. Gran recorregut de tot per a tothom, Menú burgès: Teatre de salaMenú Festa Major: espectacles d'entreteniment, festa i nostàlgia, Menú força: Arts del circ, Menú infantil, Menú lleuger: Dansa, arts de moviment Menú recomanat: Confeccionat pels gastrònoms de Recomana.catMenú vegà: Política, compromís, feminisme, eco, i Nouvelle cuisine: Propostes contemporànies. Nou propostes que sens dubte ens inciten a cruspir-nos la fira sense deixar ni una engruna.
Aquí teniu un resum del programa per dies per adults:
Dijous 6 de setembre
Divendres 7 de setembre
Dissabte 8 de setembre
Diumenge 9 de setembre

Programa complet aquí.
A+ A+MÉS...
 Coincidint amb l'any Pedrolo hi haurà un recorregut literari per Tàrrega.
 Com a activitat paral·lela hi trobareu "La Fassina - Mercat Urbà" amb productes de proximitat.
 En aquest enllaç trobareu tota la informació pràctica de com arribar, tipus d'allotjament i el plànol d'espais i serveis. A la Fira hi trobareu espectacles gratuïts i altres de pagament. Si voleu comprar les vostres entrades anticipadament, ho podeu fer online o presencialment. Però no us adormiu, que volen!!

Advertiment!!! Aquest cultuprofèn té un efecte secundari: crea addicció!      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada