divendres, 28 de setembre del 2018

3x08: Cicle de concerts de tardor i+ 2018 CTretze Pirineus

Coneixeu la fàbrica de cervesa artesana CTretze Pirineus a la Pobla de Segur? La CTretze és molt més que una fàbrica. És un espai amb esperit propi que viatja per la carretera C-13 i que té molt a oferir. Hi trobareu zona de degustacions, visites guiades per aprendre el
procés d'elaboració de la cervesa artesana, concerts, música en viu, esdeveniments gastronòmics, etc. Aquesta setmana, a més, inicien el seu 4t cicle de concerts trimestrals. Anem al CTretze?
CTretze Pirineus
La fàbrica de cervesa artesana CTretze Pirineus, va obrir el 2014. Es tracta d'un espai amb un estil industrial i alhora molt autèntic. El seu projecte es va gestar per elaborar cervesa artesana de qualitat al Pallars Jussà.
Visites CTretze
Si us agrada el món de la cervesa artesana i en voleu saber més, podeu concertar una visita guiada a la seva fàbrica per 6 €. Durant la visita, de tracte proper i informal, es fa un recorregut per les instal·lacions de la fàbrica, s'explica el procés que es duu a terme per fer aquesta cervesa artesana i en acabar, es gaudeix d’un tast de dos tipus de cervesa que fabriquen. És realment una visita molt recomanable, ja que et parlen amb passió del seu projecte. A més, si hi aneu al migdia, ofereixen un petit vermut pallarès amb trumfes, olives i secallona regat amb salsa aperitiu. 
L'any passat vam fer parada per visitar la fàbrica i vàrem aprofitar per quedar-nos a dinar: un tast pallarès de proximitat suculent i altament recomanable!
Podeu visitar la Ctretze els divendres de 18 a 22 h i els dissabtes o diumenges d'11 a 14 h i de 18 a 22 h. Cal concertar cita prèvia.
Programació Concerts Tardor 2018
Com us he dit abans, la Ctretze és molt més que una fàbrica. Una de les peculiariats d'aquest espai, és la seva programació de música en directe i propostes per a tothom que ofereixen en els seus cicles trimestrals de tardor, hivern i primavera. La setmana passada van presentar la quarta temporada de concerts la qual ve carregada de diverses propostes musicals pels divendres i dissabtes:  hardrock, rock, indie-pop, mestissatge, etc. A més cada segon diumenge de cada mes es podrà gaudir del 2n cicle de Jazz de la Ctretze. Si us voleu assabentar dels horaris de cada concert, podeu seguir-los al facebook, instagram o twitter.
Programació Concerts Hivern-Primavera 2019

Salut, música i cervesa artesana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada