dijous, 6 de setembre del 2018

3x03: Festival Cua d'Estiu 2018

Si fugiu de grans aglomeracions, i esteu interessats en propostes artístiques de qualitat en petites dimensions, us porto una troballa apetitosa i altament recomanable que potser us atrapa. A les acaballes de l'estiu un cometa amb una cua lluminosa que fusiona música,
teatre i poesia, impactarà a Fondarella: el festival d'Espectacles de Petit Format Cua d'Estiu. El coneixeu?
7è Festival d'Espectacles de Petit Format Cua d'Estiu
El Cua d'Estiu és un festival singular amb marcada personalitat. Està impulsat per La Gata Roja i Teatre de Butxaca i té el propòsit de fondre cultura i patrimoni. Una barreja que ens permetrà fer una doble descoberta cultural. Trobarem espectacles teatrals, musicals i poètics d'artistes "de casa" els caps de setmana de setembre. Per tal de dur-ho a terme, les actuacions tindran lloc en un entorn proper com són els jardins de les cases pairals Cal Ros i Cal Combelles d'aquesta població. El preu de cada espectacle és de 5 €.
Programa

Premi del públic
El públic assistent al Cua té l'opció de valorar els espectacles i determinar quin és el millor d'aquesta edició. A més, se sortejarà un cap de setmana en un hotel amb encant entre tots els participants. Ja sabeu que quan marxes d'un espectacle que t'ha agradat, t'endús alguna cosa amb tu. Si la fortuna us somriu, potser en sortiu encara amb més!

Llarga vida al Cua d'Estiu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada