dilluns, 15 de gener del 2018

2x33: Espai Orígens Camarasa

photo by espaiorigens.es

Us proposo un viatge en el temps sense necessitat de cap màquina del temps a l'estil H.G. Wells😉. Un viatge actiu on podreu veure, endinsar-vos i experimentar la vida a la prehistòria. Poseu-vos el cinturó de seguretat i descobrim tots plegats un equipament cultural singular de la Noguera que ens ofereix tot un seguit d'activitats on aquest viatge és possible: l'Espai Orígens de Camarasa. 

ESPAI ORÍGENS
Espai Orígens és un centre dedicat a la divulgació i dinamització del patrimoni natural, històric i cultural de la zona del Mont-Roig. L’Associació de Recerca i Difusió del Patrimoni Històric gestiona aquest espai i rep la col·laboració activa del Centre d'Estudis del Patrimoni Arqueològic de la Prehistòria de la UAB. 

El centre té tres espais fonamentals: un reservat a les exposicions temporals, una sala polivalent on es duen a terme conferències, xerrades i col·loquis, i una petita botiga on es pot trobar informació del territori i els productes de la comarca. 

Estan especialitzats en el període prehistòric des dels vessants lúdic i turístic però també investigadora. Espai Orígens ofereix activitats per a tot tipus de públic on es pot experimentar tot un seguit de propostes relacionades amb la prehistòria. 

ACTIVITATS ESPAI ORÍGENS
Us he preparat un pòster interactiu (glogster) amb el resum de les activitats més destacades que Espai Orígens ofereix al públic en general i que, molt amablement, m'han fet arribar. Si des dels vostres dispositius mòbils no podeu visualitzar correctament el pòster interactiu, proveu en AQUEST enllaç.


Els i les usuaris/-es poden programar qualsevol d'aquestes activitats quan vulguin o seguir el calendari mensual que més avall trobareu. 

Espai Orígens té el següent horari:

Dissabtes, diumenges i festius: 10h.-14h.
De dimarts a divendres: de 9h.-17h.
Dilluns: tancat.

CALENDARI ACTIVITATS GENER 2018
Aquí teniu el calendari d'activitats per aquest mes de gener. Si aneu al web d'Espai Orígens, veureu com cada mes l'actualitzen amb la programació mensual vigent.
La veritat és que totes les propostes fan molt bona pinta, no creieu? Jo ja he triat l'activitat per fer el meu viatge en el temps ben aviat. I vosaltres?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada