dimarts, 23 de gener del 2018

2x35: Jocs d'escapament a Lleida

Si us avorriu de sortir pels mateixos llocs de sempre, necessiteu innovar en el vostre lleure i us agraden els reptes, us proposo passar una estona diferent amb una nova manera de gaudir de l'oci que segur que molts ja coneixeu: Room Escape o jocs d'escapament.
Avui, 15 de novembre del 2018, he actualitzat aquesta entrada amb diverses novetats que veureu reflectides amb aquest símbol⚡. A més, estic emocionada d'anunciar-vos que al final d'aquesta publicació descobrireu un sorteig per a un joc d'un dels escape rooms de Lleida. De quin d'ells es tractarà? Sereu els afortunats guanyadors? Us convido a descobrir-ho i a participar-hi! Ens escapem?
🔑Què és un Room Escape?
És una mena de joc d'aventura on, en grups, es tanca als jugadors en una habitació. Aquests han de fer servir els elements que es van trobant per tant de resoldre els enigmes i trencaclosques de tota mena per aconseguir "escapar" de l'habitació abans que s'esgoti el temps disponible. 

Per jugar a un room escape, és molt important fer servir la lògica i l'enginy i jugar en equip. Per experiència personal us puc dir que, quan us trobeu en un room escape, absolutament tothom aporta alguna cosa al grup. Si no ho heu provat encara, us asseguro que no us deixarà indiferents i que l'estona que  hi passeu, us passarà volant. 
🔑Jocs d'Escapament a la ciutat de Lleida
1. The X-Door
The X-Door ofereix dos jocs de nivell i dificultat diferent. L'edat mínima és de 16 anys, tot i que hi ha d'haver com a mínim un adult. X-Door ofereix la possibilitat d'anar-hi amb els vostres fills a partir dels 8 anys.
📌White & Black (nivell 1)
 Sinopsis: Ideal per a iniciar-se. Es tracta d’un joc a l’estil clàssic d'escapar de l’habitació. Us tanquen en una habitació plena de misteris, que us farà sentir com en una altra era, com si estiguéssiu dins d'una pel·lícula com el Codi Da Vinci o una novel·la d’intriga o detectiu.
 Nombre de jugadors: de 2 a 5 persones.
 Preu: 50 €/ per equip.
 Horaris: matins i tardes de dilluns a diumenge.
 Temps: 60 minuts.
📌The Haunted Prison (nivell 2)
⇨ Sinopsis: Jack Smith va ser acusat d’assassinat i reclòs en una cel·la amb vigilància contínua, però una nit simplement va desaparèixer i mai més es va saber d'ell. Des de llavors, els altres reclusos afirmen escoltar els seus laments. Heu estat detinguts injustament, i el jutge ha decretat el vostre ingrés a la presó. Si és veritat el que diuen els presos, i l'esperit de Jack segueix aquí dins, potser us ajuda a fugir… Us atreviu a entrar a la Presó Fantasma?
⇨ Nombre de jugadors: de 2 a 5 persones.
⇨ Preu: 50 €/ per equip
⇨ Horaris: matins i tardes de dilluns a diumenge.
⇨ Temps: 60 minuts.

Més informació AQUÍ.
2. Escapa-t Lleida
Escapa-t ofereix tres jocs de tipologia diferent. No hi ha límit d'edat per jugar-hi, tot i que els menors de 16 anys han d'anar acompanyats com a mínim d'un adult.
📌Wild West (nivell 1)
⇨ Sinopsis: A l'oest de Catalunya alguna cosa està a punt de succeir. El poblat està en perill i la seva seguretat depèn de vosaltres. L'infal·lible Jesse James ha reptat el Sheriff de Ponent City a un duel a l'alba, i la seva mort està assegurada. Està a les vostres mans canviar el terrible desenllaç. 
 Nombre de jugadors: de 2 a 5 persones. Es pot afegir un 6è i 7è participant (15 € extra/persona)
⇨ Preu: 60 €/ per equip 
⇨ Horaris: matins i tardes de dilluns a diumenge.
⇨ Temps: 90 minuts (explicació prèvia+60 minuts joc+ temps per fotografies de record.) 
📌El Repte de les 3 Caixes (nivell 2)
⇨ Sinopsis: Hall escape on els escapistes tenen una hora per demostrar quantes caixes poden d'obrir, una, dues o les tres caixes, de ser l'última opció .... En quant de temps? 
⇨ Nombre de jugadors: de 6 a 15 persones 
⇨ Preu: 15 €/ per persona.
⇨ Horaris: tardes de dilluns a divendres i matins i tardes dissabtes i diumenges.
⇨ Temps: 90 minuts (explicació prèvia+60 minuts joc+ temps per fotografies de record).
Més informació AQUÍ.
📌Moorder Hall Escape ⚡
⇨ Sinopsis: Moorder es tracta d'una adaptació dels clàssics jocs d'escapament, on la missió no serà escapar d'una habitació abans que el temps acabi, sinó resoldre un assassinat abans que el cas prescrigui, a l'estil CSI. Recomanat a partir de 14 anys (menors de 16 anys acompanyats per un adult)
⇨ Nombre de jugadors: de De 6 a 30 persones.
⇨ Preu: 16 €/ per persona.
⇨ Horaris: De dilluns a diumenge matí, tarda i vespre.( opció a domicili disponible).
⇨ Temps: 90 minuts (explicació prèvia+60 minuts joc+ temps per fotografies de record).
Més informació AQUÍ.
3. Bluescape Room Lleida
Bluescape Room ofereix un joc d'escapament.  Es pot jugar a partir dels 15 anys, tot i que els menors d'edat han d'anar acompanyats d'un adult.
📌Amenaça Nuclear
⇨ Sinopsis: La central nuclear de la ciutat de Bluetenborg fa anys que acumula residus radioactius en una sala secreta per a enganyar al govern i reduir costos. Un grup de terroristes ha descobert l'existència d'aquesta sala i amenaça de destruir el magatzem de residus radioactius de la central provocant el caos mundial. Vosaltres sou els encarregats d'accedir a l'interior de la central i aconseguir evitar els plans del grup terrorista.
⇨ Nombre de jugadors: de 2 a 5 persones.
⇨ Preu: de dilluns a dijous 50 €/ per equip/ divendres, dissabtes i diumenges 60 €/equip.
⇨ Horaris: matins i tardes de dilluns a diumenge.
Temps: 60 minuts.
Més informació AQUÍ.
4. Duck Out Escape
Duck Out Escape ofereix un joc de dificultat mitjana-difícil. La sala està disponible per a qualsevol persona major de 8 anys, tot i que recomanen que els jugadors tinguin un mínim de 14 anys. A cada partida es demana, com a mínim, una persona més gran de 16 anys.
📌Time Escape
⇨ Sinopsis: Jack, el suposat inventor de la màquina del temps, té un pla maligne entre mans. Està reclutant a un equip d'exploradors del temps per a recuperar una potent bateria que li donaria un gran poder. Haureu de trobar la bateria i escapar d'allà en menys de 60 minuts, en cas contrari us quedareu atrapats per sempre.
⇨ Nombre de jugadors: de 2 a 5 persones (opció +2 persones amb suplement)
⇨ Preu: de dilluns a dijous de 10 € a 20 €/persona.// De divendres a diumenge de 12 €/persona a 25 €/persona
⇨ Horaris: matins, tardes i nits de dilluns a diumenge.
⇨ Temps: 80 minuts (10 minuts preparació+ 60 minuts joc+ 10 minuts fotografies de record)
Més informació AQUÍ.
📌Escola de Detectius 
⇨ Sinopsis: Joc a domicili per a festes i comiats on s'interactua amb els actors. El detectiu Martínez es disposa a donar una classe introductòria a l'escola, però tot canvia quan l'aula es converteix en l'escena d'un crim. Les persones participants han de resoldre el misteri abans del temps establert. 
⇨ Nombre de jugadors: De 20 a 50 (grups de fins a 5 persones)
⇨ Preu: 16 €/persona
⇨ Horaris: a la carta.
⇨ Temps: 90 minuts 
Més informació AQUÍ.
📌El Dau
Pròximament!!!
Més info aquí.
5. The 7th Gate 
The 7th Gate és un joc d'escapament de temàtica apocalíptica amb l'objectiu de salvar el món i nivell de dificultat mitjana.  
⇨ Sinopsis: Un univers paral·lel està en perill. L'objectiu del joc és infiltrar-se a les instal·lacions de la farmacèutica Massive Biotech, localitzar el laboratori del doctor Ethan Burke,  recuperar el virus NHR4S i el su antídot i col·locar una granada explosiva per tal d'eliminar la farmacèutica.
⇨ Nombre de jugadors: de 2 a 6 persones.
⇨ Preu: 50 €-75 €/ equip.
⇨ Horaris: A convenir.
⇨ Temps: 60 minuts
Més informació AQUÍ.
6. Co-lapso Escape 
Si preferiu que us preparin un joc a demanda, Co-lapso Escape pot ser una opció ideal per a vosaltres. Es tracta d'una iniciativa que tot just acaba de començar la qual es dedica, de moment, a organitzar Room Escapes i Hall Escapes (una modalitat de joc d'escapament on la finalitat no és escapar, sinó, en una sola sala resoldre una sèrie d'enigmes i jocs i arribar a un objectiu) a tothom qui ho vulgui tant sigui per festes, sopars esdevinements privats, etc. 
🔑Jocs d'escapament a la província de Lleida.
1. Escape Castle Adventure (La Noguera)
Escape Castle Adventure ofereix, de moment, un joc d'escapament de nivell de dificultat mig-alt. En comptes de càmeres i altaveus hi trobareu actors i en comptes de sales hi trobareu castells. No hi ha límit d'edat.
Ubicació: Montsonís.
📌El Calze de Belial
⇨ Sinopsis: L'Ordre de Montclar us necessita per a recuperar el Calze de Belial i salvar el destí de la humanitat. Formareu part d'un equip d'elit el qual haurà de resoldre les pistes per a recuperar-lo.
⇨ Nombre de jugadors: de 4 a 8 persones.
⇨ Preu: a partir de 29 €/persona.
⇨ Horaris: Divendres tarda-nit, dissabte matí-tarda-nit, diumenges tarda-vespre.
⇨ Temps: 120 minuts 
Més informació AQUÍ.
2. Pentargo House Escape (Les Garriges)
Pentargo House Escape ofereix dos tipus diferents de joc: el Pentargo Experience i el Pentargo Orígen. Són de dificultat intermèdia-alta. Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult.
Ubicació: Albagés
📌Pentargo Experience
⇨ Sinopsis: Es tracta d'una història fosca amb tocs de novel·la negra. Pentargo era una secta que realitzava estranys ritus. Heu d'ajudar a dos periodistes a trobar les proves que demostren que feia de veritat aquesta secta. Disposeu d'una casa amb 4 nivells diferents per tal de trobar les proves.
⇨ Nombre de jugadors: de 3 a 7 persones.
⇨ Preu: De 3 a 5 jugadors – 60€/equip//De 6 a 7 jugadors – 75€/equip
⇨ Horaris: Dissabtes i diumenges matí i tarda.
⇨ Temps: 60 minuts 
Més informació AQUÍ.
📌Pentargo Origen
⇨ Sinopsis: Es tracta d'una experiència totalment diferent que combina el millor dels escape rooms, l'audiovisual i l'ús de les noves tecnologies per a proporcionar una aventura d'immersió en 1a persona i personalitzada. Haureu de resoldre una història, però al mateix temps, acabareu formant part d'ella. Es juga a qualsevol lloc amb connexió a internet. A partir de 14 anys.
⇨ Nombre de jugadors: d'1 a 6 persones.
⇨ Preu: de 10 € a 15 €/persona.
⇨ Horaris: lliure.
⇨ Temps: 3 hores. 
Més informació AQUÍ.
3. La Volta Room Escape (Solsonès)
La Volta Room Escape ofereix un joc d'escapament apte per a tots els públics, tot i que els menors han d'anar acompanyats d'un adult.
Ubicació: Solsona
⇨ Sinopsis: El teu grup ha tornat d’un viatge al món i sorprenentment han perdut l’equipatge. Hauràs de viatjar per tot el món i aconseguir trobar-lo per poder sortir.
⇨ Nombre de jugadors: de 2 a 6 persones.
⇨ Preu: de 13 € a 25 €/persona.
⇨ Horaris: de dilluns a diumenge matí-tarda-vespre.
⇨ Temps: 60 minuts. 
Més informació AQUÍ.
4. L'Esquellot Escape Room (Alta Ribagorça)
L'Esquellot Escape Room ofereix un joc d'escapament. L'edat mínima recomanada és 8 anys. Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult.
 Ubicació: Vilaller
⇨ Sinopsis: Escape Room de temàtica rural i familiar.
⇨ Nombre de jugadors: de 2 a 6 persones.
⇨ Preu: de 10 € a 18 €/persona.
⇨ Horaris: Dissabtes i diumenges matí i tarda.
⇨ Temps: 60 minuts. 
Més informació AQUÍ.
📌 Escape Hall 
Properament...
5. Manoir Escape House (Segrià)
Manoir Escape House és un joc d'escapament que va obrir portes el 9 de novembre del 2018.  Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un dadult. 
Ubicació: Alcanó.
⇨ Sinopsis: En aquest joc, s'han de resoldre una sèrie d'enigmes per tal de superar la missió encomanada. Es pot triar fer la versió de terror o la de misteri. Les persones participants es podran trobar llums estroboscópiques, fum, escales, espais reduïts, foscor absoluta, efectes d'audio i contacte físic amb tercers. 
⇨ Nombre de jugadors: de 2 a 5 persones.
⇨ Preu: de 60 a 70 €/ grup.
⇨ Horaris: De dilluns a diumenge de 10 a 20.30 h
⇨ Temps: 60 minuts. 
Més informació AQUÍ.
6. Escape Orígens (La Noguera)
Escape Orígens és una nova proposta d'Espai Orígens que es va iniciar a l'estiu del 2018 i que està pensada per aquest període de l'any. Obert a tot tipus de públic.
Ubicació: Camarasa
⇨ Sinopsis: És tracta d'un joc d'escapament ubicat en un laboratori arqueològic on s'ha d'esbrinar un misteri relacionat amb un projecte immobiliari i un jaciment arqueològic. 
⇨ Nombre de jugadors: de 2 a 5 persones.
⇨ Preu: 40 €/ grup.
⇨ Horaris: Obert. Activitat amb reserva prèvia. Cal posar-se en contacte amb Espai Orígens.
⇨ Temps: 60 minuts. 
Més informació AQUÍ.
7. The Bunker Escape ⚡ (Les Garriges)
The Bunker Escape ofereix des del febrer del 2018 un joc d'escapament en una casa sencera a partir dels 16 anys. Tot i això, ofereix la possibilitat de participació als menors de 16 anys sota responsabilitat dels mares, pares o tutors. 
Ubicació: Granyena de les Garrigues.
⇨ Sinopsis: Els jugadors, un grup de detectius amateurs, hauran de descobrir què s’amaga darrera una estranya herència en aquest petit poble de les Garrigues.
⇨ Nombre de jugadors: de 2 a 5 persones. Es pot afegir un 6è i 7è participant 
⇨ Preu: 60 €/ per equip (fins a 5 persones) / 75€ (6 jugadors)/ 90 € ( 7 jugadors)
⇨ Horaris: divendres tardes i vespres, dissabtes i diumenges matins, tardes i vespres.
⇨ Temps: 60 minuts. 

8. La Casa del Caníbal ⚡ (La Segarra)
La Casa del Caníbal és un joc d'escapament de terror-gore de dificultat mitjana no recomanable per les persones claustrofòbiques que va obrir a mitjans del 2018. Els menors de 16 anys poden accedir si van acompanyats d'un adult.
Ubicació: Sant Guim de Freixenet.
⇨ Sinopsis: El joc té lloc en un antic hostal Fonda de la població en què, suposadament, hi vivia un carnisser caníbal que va assassinar a 60 persones. Ara es reobre per a fer visites a l'immoble, per aquells qui gosin entrar. 
⇨ Nombre de jugadors: de 2 a 6 persones.
⇨ Preu: 60 € (2-4 persones), 75 €( 5 persones), 90 € (6 persones)
⇨ Horaris: De dilluns a diumenge matins, tarda i nit (dimarts descans setmanal)
⇨ Temps: 60 minuts 
Més info aquí.
SORTEIG!!!
Els fans de Silvinaction al Facebook i a Instagram podreu accedir a un sorteig gràcies a Escapa-t Lleida 🎉🎉
Quin és el premi?
Una sessió gratuïta per al joc Wild West per a un grup de 2 a 5 persones bescanviable per venir de dilluns a dijous i amb una caducitat de tres mesos.
Què heu de fer per participar?
Instagram
1- Ser seguidors d'Escapa-t Lleida i de Silvinaction a Instagram.
2- Etiquetar en un comentari a les tres persones amb qui t'agradaria compartir aquesta experiència a la publicació del sorteig d'Instagram.
Facebook
1- Ser fans d'Escapa-t Lleida i de Silvinaction al Facebook.
2- Etiquetar en un comentari a les tres persones amb qui t'agradaria compartir aquesta experiència a la publicació "Jocs d'Escapament " del Facebook.
3. Compartir públicament la publicació “Jocs d'Escapament” al Facebook.
🚦 Recordeu que heu de complir TOTES les condicions!!!
 Bases del sorteig
- Podeu participar en les dues xarxes socials si així ho desitgeu: una participació a Instagram i una a Facebook per usuari.
-Tots els participants (tant els que provenen d'Instagram com els que provenen de Facebook) participaran en únic sorteig.
Procediment del sorteig
- Es realitzarà el sorteig a través de la plataforma Sortea2.
- Es comprovarà que la persona guanyadora compleixi tots els requisits.
- En el cas que la persona guanyadora no seguís tots els requisits del sorteig, el premi passaria a la següent persona de la llista del sorteig i així successivament. 
- Es publicaran els resultats a través de les xarxes socials. 
Data límit per a participar
Dimarts 20 de novembre del 2018 a les 23.59 h.
Data del sorteig i publicació dels guanyadors
Dimecres 21 de novembre a la nit.

Molta sort a tothom!!
I moltes gràcies Escapa-t Lleida!!

2 comentaris:

  1. Ultra recomanable l'experiencia!!!! He fet sales alsntres i el que mes m'ha agradar és el de Blueescape!!!! Curradissim i genial!!!!

    ResponElimina