dilluns, 16 de gener del 2017

Primera proposta gastronòmica de l'any

Il Sale in Zucca


Hola a tothom! Pocs dies després de les festes nadalenques, qui més qui menys té la butxaca un pèl escurada. Per tant, sortir a menjar alguna cosa fora resulta més difícil, doncs ens trobem en el "temut gener costerut". Però si tot i això,  sou dels que no voleu renunciar als plaers per les petites coses i us agrada la gastronomia de qualitat i a bon preu, us recomano un petit local anomenat "Il Sale in Zucca." M'hi acompanyeu? 

"Il Sale in Zucca" no és el típic restaurant italià-franquícia, sinó que es tracta d'un restaurant alternatiu. L'atenció és excel·lent i l'ambientació amb rock italià és immillorable. Serveixen pizzes al tall i focaccies italianes. Tu tries la quantitat que desitges entre les seves especialitats diàries. El tall és a elecció, el preu varia segons el pes i pots emportar-te-les a casa.

Realitzen la massa artesanalment feta amb farines ecològiques i  amb una recepta pròpia. Utilitzen productes italians i productes de proximitat. També hi podeu trobar opcions sense gluten, productes aptes per a persones intolerants a la lactosa, vegetarianes i veganes.

A més a més, elaboren i fornegen els dolços casolans que ofereixen. D'altra banda, podràs degustar amanides, focacce imbottite, farinata sola o al plat i taules d’embotits i formatges italians. 

A la seva "caffeteria" italiana hi trobareu cafè i llet ecològica. Pel que fa a la selecció de cerveses disposen de "Birre Artigianili Catalani", és a dir, birres artesanes catalanes: Suria, Viakrucis, Ay, Carmela!, Black Block i Ponent de Blat. La seva carta ofereix vins de Verona: Valpolicella Lamberti (vi negre) i Soave Lamberti (vi blanc). 


Aquí us deixo una imatge del que vaig tastar fa pocs dies: un tall de pizza de prosciutto, funghi i formaggio i un altre tall de pizza de carabassa i formatge de cabra amb una copa de vi blanc "Soave Lamberti" de Verona...i tot per menys de 7 euros! Boníssim i molt recomanable!!

Buon pranzo e buona cena a tutti!!!

Es troba a Torres de Sanui, 23. Si voleu trucar per fer encàrrecs i/ o comandes el seu telèfon és 601468255 // 97383022.
https://www.facebook.com/ilsaleinzucca/
http://www.saleinzuccalleida.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada