dissabte, 7 de gener del 2017

25a Mostra d'arts escèniques Josep Fonollosa "Fono".

Hola de nou! Com que avui és el primer dia del blog, he decidit fer dues entrades per fer una "special edition" del blog. Estigueu tranquils/-es, que després ja aniré dosificant les meves entrades!😉

La segona i darrera entrada del dia la dedico a "La 25a Mostra d'Arts Escèniques Josep Fonollosa, "Fono". Aquest cop la mostra segueix de gener a juny en una edició especial del quart de segle.

Com ja sabreu, la Mostra és l'aparador del teatre fet a Lleida, una plataforma perquè grups, entitats o associacions de la ciutat ensenyin les seves creacions escèniques al públic de Lleida. De gener a juny del 2017, 22 espectacles més s'afegeixen als 11 del passat trimestre, i com sempre, amb gran varietat de gèneres i estils.
Els primers a pujar a l'escenari de la Mostra del 2017 són la companyia Encantaria Teatre amb una reflexió sobre la solitud en la societat actual: Soledades.

Recordeu que les entrades per a la Mostra les trobareu només a la taquilla del Teatre en horari de dilluns a divendres no festius de 17 a 21 h, i els mateixos dies de funció, 1 hora abans que comenci.

Trobareu tota la Mostra aquí: 

Gaudiu del teatre fet a casa nostra! Us deixo amb una cita de Vittorio Gassman:" El teatre no es fa per cantar les coses, sinó per canviar-les."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada