PresentacióSoc la Silvina, l'essència creadora del blog Silvinaction. El fet de ser curiosa de mena, enèrgica, apassionada i de tenir inquietuds culturals van propiciar que el 7 de gener del 2017 em decidís a donar a llum aquest projecte amb molta il·lusió i, perquè no admetre-ho, amb certa voracitat comunicadora. Esgotada d'haver de cercar a mil i una agendes el que es coïa a la ciutat de Lleida, vaig pensar que tal vegada no seria del tot mala idea intentar aplegar en un únic lloc totes les activitats/esdeveniments culturals, d'oci i gastronòmics de la ciutat de Lleida per a joves i adults. A més, també estava decidida a desmitificar aquell tòpic per tot@s conegut que "a Lleida mai fan res." Un any després, el blog es va voler eixamplar i, per aquesta raó, vaig decidir publicar també articles sobre iniciatives de la província de Lleida. 

No m'hi guanyo la vida, simplement ho faig per amor a l'art per dir-ho d'alguna manera, però us puc assegurar que tot plegat em fa créixer i m'omple enormement. I això no hi ha diners que ho paguin!

Com va sorgir tot plegat? Com en moltes ocasions a la vida les acaballes d'un sopar en van ser la guspira. Una molt bona amiga meva, l'ànima del blog d'activitats familiars a Lleida Roc en acció va ser una de les instigador@s, que em van engrescar a fer la versió per adults. És per això que sovint diem que Roc en acció i Silvinaction són blogs-germans, tot i que el públic a qui van dirigits són diferents. Si no coneixeu el blog, us convido a fer-hi un tomb i, sobretot, a gaudir, viure i esprémer al màxim les propostes que hi publico. 
                                         
UN TOMB PEL BLOG
👉 ENTRADES DEL BLOG

Les entrades són l'epicentre del blog. Escric d'una a dues entrades/articles per setmana aproximadament sobre esdeveniments de la província de Lleida, companyies de teatre, festivals, artistes, gastronomia, poesia, ball, cicles de cinema, llibres, etc.  Intento que siguin variades  per arribar a tots els gustos, tot i que tinc especial predilecció per les propostes trencadores i que apropen la cultura a tothom. 
👉 ALTRES SECCIONS DEL BLOG
A part de les entrades, el blog té altres seccions o racons més: "Agenda", "Propostesgastronòmiques a Lleida", "Música en directe a Lleida" i "Lleida té talent i creativitat".
📌 Agenda
L'agenda és un element molt important per tal de saber què fan a la nostra ciutat dia a dia. Hi ha dues subseccions diferenciades. A la part superior trobareu "L'Agenda Activitats Lleida", un calendari que actualitzo sovint on intento recopilar tots els esdeveniments culturals, gastronòmics i d'oci de la ciutat. A sota del calendari, veureu "L'Agenda exposicions Lleida". Es tracta d'una llista que també actualitzo setmanalment amb les exposicions temporals que es fan a museus i altres espais de Lleida.
📌 Propostes gastronòmiques a Lleida
L'objectiu de "Propostes gastronòmiques a Lleida" és donar a conèixer idees per poder gaudir de l'oferta de bars i restaurants que Lleida ens ofereix, i també de fires i esdeveniments relacionats amb la restauració i degustació de productes Lleidatans i d'altres zones. 
📌 Música en directe a Lleida
La secció "Música en directe a Lleida" es va gestar amb l'objectiu de fer difusió de tots els espais, per molts desconeguts, que programa petits o mitjans concerts habitualment. Amb el temps la secció ha anat creixent.
📌 Lleida té talent i creativitat
"Lleida té talent i creativitat" va néixer l'agost del 2017 amb l'objectiu de parlar amb persones o col·lectius que viuen o són de la província de Lleida i que tenen talent en diferents àmbits: artistes, dissenyadors, actors, actrius, directors, músics, escriptors, dinamitzadors culturals, ballarins, etc. 

Amb esperit informatiu i molta humilitat espero que pugueu esprémer, aprofitar i gaudir de totes les publicacions i del blog en general. Lleida en acció!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada