Presentació

Benvinguts/-des al blog Silvinaction/Silvina en acció!!
Sóc la Silvina i el 7 de gener del 2017, vaig iniciar amb molta il·lusió i voluntat de divulgació aquest blog. No em guanyo la vida fent això, simplement ho faig per "amor a l'art" per dir-ho d'alguna manera. Aquest projecte va néixer amb l'intenció d'informar, fer un recull i difusió en un únic lloc, de tots els esdeveniments/activitats culturals, d'oci i gastronòmics de la ciutat de Lleida per a joves i adults. A més a més, volia desmitificar una mica el tòpic que "A Lleida mai fan res." Un any després, el blog es va voler eixamplar i, per aquesta raó,  vaig decidir escriure articles sobre la província de Lleida.

Com va sorgir tot plegat? Una molt bona amiga meva, l'ànima del blog d'activitats familiars Roc en acció, em va engrescar a fer la versió per adults. I és per això que sovint diem que Roc en acció i Silvinaction són blogs-germans, tot i que el públic a qui van dirigits són diferents.

UN TOMB PEL BLOG
ENTRADES DEL BLOG
Les entrades són l'epicentre del blog. Escric d'una a dues entrades/articles per setmana aproximadament sobre esdeveniments de la província de Lleida, companyies de teatre, festivals, artistes, gastronomia, poesia, ball, cicles de cinema, llibres, etc.  Intento que siguin variades  per arribar a tots els gustos, tot i que tinc especial predilecció per les propostes trencadores i que apropen la cultura a tothom. 
ALTRES SECCIONS DEL BLOG
A part de les entrades, el blog té altres seccions o racons més: "Agenda", "Propostes gastronòmiques a Lleida", "Música en directe a Lleida" i "Lleida té talent i creativitat".
Agenda
L'agenda és un element molt important per tal de saber què fan a la nostra ciutat dia a dia. Hi ha dues subseccions diferenciades. A la part superior trobareu "L'Agenda Activitats Lleida", un calendari que actualitzo sovint on intento recopilar tots els esdeveniments culturals, gastronòmics i d'oci de la ciutat. A sota del calendari, veureu "L'Agenda exposicions Lleida". Es tracta d'una llista que també actualitzo setmanalment amb les exposicions temporals que es fan a museus i altres espais de Lleida.
Propostes gastronòmiques a Lleida
L'objectiu de "Propostes gastronòmiques a Lleida" és donar a conèixer idees per poder gaudir de l'oferta de bars i restaurants que Lleida ens ofereix, i també de fires i esdeveniments relacionats amb la restauració i degustació de productes Lleidatans i d'altres zones. 
Música en directe a Lleida
La secció "Música en directe a Lleida" es va gestar amb l'objectiu de fer difusió de tots els espais, per molts desconeguts, que programa petits o mitjans concerts habitualment. Amb el temps la secció ha anat creixent.
Lleida té talent i creativitat
"Lleida té talent i creativitat" va néixer l'agost del 2017 amb l'objectiu de parlar amb persones o col·lectius que viuen o són de la província de Lleida i que tenen talent en diferents àmbits: artistes, dissenyadors, actors, actrius, directors, músics, escriptors, dinamitzadors culturals, ballarins, etc. 

Amb esperit informatiu i molta humilitat espero que pugueu esprémer, aprofitar i gaudir de totes les publicacions i del blog en general. Lleida en acció!!  💪🎶🎞️📚🎭🎨🗣️🍻🍤😊

Cap comentari:

Publica un comentari