dilluns, 25 de novembre del 2019

4x19: Nou llenç escènic

Gaudir d'espectacles de qualitat no és monopoli de les grans urbs. Petites i mitjanes poblacions embasten un sòlid teixit que reforça l'engranatge cultural del nostre territori. La població d'Alpicat, al Segrià, estrena enguany la seva primera temporada d'arts escèniques i música a la sala Unió i pretén ser un referent de les arts en viu.

L'objectiu d'aquesta nova temporada estable a Ponent és la d'oferir una programació transversal, inclusiva i de nivell als espectadors de totes les edats. Espectacles diversos i pròxims amb artistes locals i d'arreu de Catalunya inauguren un nou llenç escènic amb els pinzells plens de teatre, música i circ.

La temporada es va iniciar amb una sèrie d'espectacles familiars a principis d'octubre. L'equipament cultural La Unió va ser testimoni la setmana passada de les primeres pinzellades per a adults amb l'espectacle de Fel Faixedas i el concert de Joan Reig, que va portar la seva música en solitari tot recordant cançons de Bob Dylan, Elvis Presley i el grup del qual forma part, Els Pets. 
PROGRAMA TEMPORADA ARTS ESCÈNIQUES SALA UNIÓ DESEMBRE'19-ABRIL'20

El Fill del Mestre i les obres Laponia, El Metge de Lampedusa del Lliure són algunes de les actuacions més destacades d'una temporada que finalitzarà l'abril del 2020.

DESEMBRE
1 desembre a les 19 h- Concert: El Fill del Mestre. Gratuït.
22 desembre a les 18 h- Teatre: "Escudella de Nadal." Preu: 3 €

GENER
17 gener a les 21.30 h- Teatre: "El metge de Lampedusa." Preu: 10 €/ 5 € Amics de La Unió
26 gener a les 18 - Màgia: "The Postman." Preu: 3 €

31 gener a les 21 h- Teatre: "Carinyo." Preu: 10 €/ 5 € Amics de La Unió.
FEBRER
9 febrer a les 18 h- Espectacle de circ:"Rojo estandar." Preu: 3 €
MARÇ
15 març  a les 18 h- Espectacle musical: "Robert Fàbrega, Concert Two Hearts." Gratuït.
29 març a les 18 h-  Teatre: "Lapònia". Preu: 10 €/ 5 € Amics de La Unió.

ABRIL
9 abril Diego a les 18 h- Espectacle de circ: "Etxea, Casa, Home." Gratuït.
ENTRADES
Les entrades de tots els actes són a preus econòmics, ja que es pretén "invertir en cultura i que aquesta arribi a tothom." A més, els habitants empadronats a Alpicat, tenen la possibilitat d'esdevenir "Amics de La Unió" amb descomptes per les entrades de fins al 50%.

De moment, les entrades es podran adquirir uns dies abans de cada espectacle al Punt Jove de La Unió de 17 a 20 h i el mateix dia de l'espectacle a taquilla. Més endavant, hi ha la intenció d'obrir un sistema de venda d'entrades en línia.

Donem la benvinguda a aquesta nova temporada d'arts escèniques i música a casa nostra com es mereix: anant al Sala Unió d'Alpicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada