dilluns, 11 de novembre del 2019

4x17: The Best On 7th ed.

Lleida esdevindrà l'ull de l'huracà de l'escena europea de les danses urbanes aquesta setmana. Un focus guiarà la nostra mirada cap a l'escenari lleidatà del Teatre de la Llotja amb l'arribada del The Best On el dissabte 16 de novembre a partir de les 18 h. 

The Best On, organitzat i dirigit per Dancescape! en col·laboració amb iDance, és un certamen de companyies professionals nacionals i internacionals de balls urbans que es duu a terme cada any des del 2012, amb l'excepció de l'any passat que no es va realitzar. A més, hi haurà altres exhibicions fora de concurs. La competició comptarà amb la presència dels prestigiosos coreògrafs internacionals com a membres del jurat Zac Reece, Devin Pornel i Glenn Hudson que substituirà a l'anunciat Pat Cruz.
La setena edició té com a objectiu "impregnar Lleida de l'esperit de la cultura i la dansa urbana." Quinze companyies de la península Ibèrica, alemanes, irlandeses i italianes seleccionades prèviament, mostraran les seves creacions coreogràfiques de Break-dance, Popping o New Style i narraran els seus relats a través del moviment dels seus cossos. Centenars de ballarins ho donaran tot per emocionar als espectadors, transmetre originalitat i innovació escènica i, sobretot, per guanyar-se el vot i el cor del jurat.
He assistit en algunes de les edicions anteriors de The Best On i és una proposta realment recomanable i plena d'energia. En general, les i els ballarins mostren una alta tècnica en balls urbans en diferents estils i sovint la creativitat coreogràfica i la qualitat de la posada en escena sopren i meravella a parts iguals. A més, un públic entusiasta i entregat vingut d'arreu, ajuda a donar caliu als ballarins i a crear una simbiosi potent entre ambues parts. 

L'entrada general pel The Best On 2019 té un cost de 20 € i reduït de 17 €. Les podeu comprar online aquí. Si aneu en grup l'entrada costa 14 € i cal reservar-les a l'Escola Dancescape. Jo ja tinc la meva!

A mitjanit, a Lit Lleida hi haurà una festa post The Best On amb punxades de dj's i exhibicions de ball amb entrada lliure.
L'endemà l'escola Dancescape ha organitzat uns tallers de danses urbanes a càrrec de dos  dels coreògrafs i membres del jurat del certamen. Cal inscriure's prèviament. Us atreviu a provar?  
imatges @thebeston
Si voleu gaudir d'una experiència poc habitual a la ciutat, encara hi ha entrades disponibles!!

Podeu llegir la versió reduïda d'aquesta entrada a la secció "3,2,1...Agenda i Acció que es va publicar al suplement Ara Terres de Lleida del Diari Ara el 29 d'octubre i a 7accents l'1 de novembre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada