divendres, 8 de novembre del 2019

4x16: 8è Ponent Roots. Festival Independent de Músiques Negres de Lleida

Hi ha festivals de música que desperten grans passions i d'altres, en canvi, que generen certa indiferència. El Festival Independent de Músiques Negres Ponent Roots, impulsat i organitzat pel col·lectiu amb el mateix nom, és dels que incrementen la freqüència cardíaca i, a més, reivindica "la cultura d’arrel com a altaveu de la llibertat".
El Ponent Roots és una convocatòria anual ben marcada a les agendes dels amants del reggae, el rocksteady, el funk, el latin o el soul. En la seva 8a edició, eixampla la seva programació amb activitats que fan venir salivera i que s'obren a tota mena de públic.
PROGRAMA 8è PONENT ROOTS 2019
Del 13 al 17 de novembre diversos espais de Lleida acolliran xerrades, punxades de dj, un Vinil Fòrum, una exposició-vermut amb música en directe i la sessió familiar Ponent Xics. La gran jornada del festival serà, sens dubte, la del divendres amb una nit de concerts d'alt voltatge. Per anar obrint boca aquest dissabte hi haurà una festa de presentació del festival:
🚩DISSABTE 9 DE NOVEMBRE
Festa presentació del festival Ponent Roots a La Casa de les 3 Àmfores a les 23.30 h amb Rojas Reggae Selector, punxada de la cervesa oficial del festival "Ponent Roots" de la Vella Caravana i sorteig de 2 entrades per la nit de concerts del festival. Gratuït.

🚩DIMECRES 13 DE NOVEMBRE
Xerrada, presentació del còmic Hip Hop Family Tree i punxada de clàssics del Hip Hop a càrrec de Dave Tune. a la Casa de les 3 Àmfores a les 19.30 h. Gratuït.
🚩DIJOUS 14 DE NOVEMBRE
Vinil Fòrum a Grans Records a les 20 h. Els experts musicals Berri Antza, Ireneu Groset, Joan Lozano i Lady Laia posaran sobre la taula els discs que, sota el seu parer, han suposat un gir en la música negra.
🚩DIVENDRES 15 DE NOVEMBRE
Nit de concerts eclèctica a la Sala Cotton a partir de les 23 h amb The Aggrolites, Joel Saraluka, Double Jabs i Global Funk com a caps de cartell. Dj Makala, Denis B i la Terrasseta Reggae Sound System arrodinaran la festa en una vetllada per fer ballar de valent al públic assistent. Preus: Anticipada (15 €), taquilla (18 €)
🚩DISSABTE 16 DE NOVEMBRE
Vermut & Soul al Beat, Cafè i Soul a les 12.30 h. Actuació d'Eduard Gener i inauguració de l’exposició de pintures de l'artista Sigrid Amores. Gratuït.
Concert Homes Lludriga a la Cafeteria Slàvia de les Borges Blanques a les 23.30 h. Gratuït. 
🚩DIUMENGE 17 DE NOVEMBRE
Concert obert al públic familiar a la Sala Cotton a partir de les 17 h. El Ponent Xics d'enguany celebrarà el 25è aniversari dels Pixie Dixie, comptarà amb una punxada de vinils de la mà dels joves Little Roots i les instal·lacions de jocs de fusta de Tombs Creatius. Preu: 6 €


ENTRADES PONENT ROOTS
Cliqueu a la imatge i trobareu tota la informació sobre la venda d'entrades pel Ponent Roots.

SORTEIG LA VELLA CARAVANA
La cervesa artesana oficial del festival, la Ponent Roots de La Vella Caravana, i els organitzadors del festival han preparat un sorteig per xarxes socials.

El bombeig de músiques negres del Ponent Roots augmenta les nostres pulsacions. Donar-li suport resulta fàcil. A part de dinamitzar l'escena musical a Ponent, situa a Lleida al mapa dels circuits musicals i, perquè negar-ho, ens omple d'orgull. Ens veiem al Ponent Roots!

Podeu llegir la versió reduïda d'aquesta entrada a la secció "3,2,1...Agenda i Acció que es va publicar al suplement Ara Terres de Lleida del Diari Ara el 29 d'octubre i a 7accents l'1 de novembre. 

imatges @ponentroots

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada