divendres, 7 de juny del 2019

3x58: Estiu fester, estiu festivaler 1a part

L'estiu gairebé és aquí i els festivals i cicles de música a les terres de Lleida també. En aquesta entrada trobareu un repertori de propostes festivaleres que tenen lloc o s'inicien al juny a la província de Lleida. Festivals en acció!
SEGARROCK 2019
DATES: De l'1 de juny al 14 de setembre del 2019
UBICACIÓ: Diverses poblacions de La Segarra.
DESCRIPCIÓ: Festival de rock que aglutina diverses poblacions de La Segarra. 
PREU: Gratuït.

Més info aquí.
VINS I SONS
DATES: 2 i 30 de juny 2019
UBICACIÓ: Vall del Corb (Ametlla de Segarra i Sant Martí de Maldà)
DESCRIPCIÓ: El passat 2 de juny es va iniciar aquest petit cicle de concerts de diversos estils musicals maridats amb vi. El Vins i Sons ens proposa concerts íntims que es realitzen als cellers de la Vall del Corb per gaudir del vi, de la música i de la gastronomia en un entorn incomparable.
PREU: 7 € (concert, copa de vi+tapa)
Més info aquí.
PEPE MARIN ROCK FESTIVAL
DATA: 7 de juny 2019, 22 h.
UBICACIÓ: La Boite, Lleida
DESCRIPCIÓ: Certamen-festival de rock on grups de les terres de Lleida concorren per aconseguir actuacions remunerades en diferents esdeveniments musicals. Rock Ponentí en estat pur!
PREU: Gratuït.
Més info aquí.
IX FESTA DE LA MÚSICA DE SUDANELL
DATES: 7 i 8 de juny 2019
UBICACIÓ: Sudanell
DESCRIPCIÓ: Festival de música amb múltiples gèneres musicals del nostre territori que presenta un cartell heterogeni i de molta qualitat. A banda dels concerts, també ens ofereix sessions de swing, concerts familiars, arts escèniques i food trucks. La FMS és un d'aquells festivals on tot flueix!
PREU: Gratuït.
Més info aquí.
PAMPALLUNES
DATA:  8 de juny 2019, 19 h
UBICACIÓ: Aspa
DESCRIPCIÓ: L'espai de transformació social i cultural Llavor d'Art organitza el Pampallunes que  ens ofereix una vetllada intimista que enllaça la cançó personal d'en Natxo Tarrés amb el grup de hang i flauta travessera UR. Un espai tranquil i càlid que, a més, ens oferirà menjar ecològic, cervesetes artesanes i paradetes artesanals. El Pampallunes és una proposta amb essència pròpia adient per tot aquell qui busca gaudir de la cultura, la natura i l'art.
PREU: 8-12€
Més info aquí.
3r FESTIVAL RODAUTORS
DATES:  8 i 9 de juny 2019
UBICACIÓ: Torrebesses
DESCRIPCIÓ: El Festival itinerant Rodautors és una iniciativa autogestionada amb vocació de ser un altaveu dels cantautors i cantautores amb veu distintiva, amb les seves històries per explicar. Un dels trets singulars del Rodautors és la seva aposta ferma per un cartell de qualitat i de km 0. L'essència del festival rau en el format dels seus concerts que fuig de grans afluències per beure de concerts íntims i de proximitat.
PREU: Gratuït.
Més info aquí.
X MÚSICA SOTA LES ESTRELLES
DATES:  Del juny al novembre del 2019
UBICACIÓ: Centre d'Observació de l'Univers, Àger
DESCRIPCIÓ: Viatjar per l'espai amb música en directe és possible gràcies al cicle de Música Sota les Estrelles. El Parc Astronòmic del Montsec ens ofereix sessions de projeccions del planetari 3D "Ull del Montsec", actuacions en directe de múltiples gèneres musicals i la visita a l'observatori del cel nocturn a l'espai del Parc de Telescopis. Sens dubte, una manera singular de fruir de la música en viu i l'astronomia! 
PREU: 15 €
Més info aquí.
VII CICLE DE CONCERTS DEL MONESTIR DE LES AVELLANES
DATES:  Del 16 de juny al 8 de juliol del 2019
UBICACIÓ: Os de Balaguer
DESCRIPCIÓ: El cicle de concerts de Les Avellanes és una proposta oberta a tothom que fon música i patrimoni amb concerts de petit format que es realitzaran en diversos espais del Monestir de les Avellanes.  
PREU: Gratuït.
Més info aquí.
XIV KALIKENYO ROCK
DATES:  Del 13 al 15 de juny 2019
UBICACIÓ: Juneda
DESCRIPCIÓ: El Festival Kalikenyo és una de les cites ineludibles de l'estiu pels amants del punk, el rock, l'ska i el metal nacional. Ens ofereix un potent cartell amb personalitat pròpia amb els noms més subversius i vitals de l'escena punk-rock. Els directes contundents del  Kalikenyo ens esperen a Juneda!
PREUS: 55-30 €
Més info aquí.
FREEDOM FEST
DATA: 21 de juny 2019
UBICACIÓ: Artesa de Lleida
DESCRIPCIÓ: El Freedom Fest és un festival per a tots els públics que comptarà amb diverses bandes i solistes de l'escena dels països catalans. A més hi haurà paradetes i food-trucks. Els beneficis del festival aniran destinats a la Caixa de la Solidaritat.
PREUS: 10-15 €
Més info aquí.
V FESTIVAL MUDA PIRINEUS
DATA:  22 de juny 2019
UBICACIÓ: Burg
DESCRIPCIÓ:  El Festival Muda dels Pirineus és una festa de la música i la dansa al bell mig del Pallars Sobirà oberta a totes les edats. El festival ens proposa gaudir d'una diversa jornada amb activitats culturals i gastronòmiques en el magnífic poble de Burg. 
PREUS: Diversos.
Més info aquí.
XVè FESTIVAL DE L'HORTA DE LLEIDA
DATES:  23 de juny 2019
UBICACIÓ: Lleida
DESCRIPCIÓ: Una de les millors propostes a Lleida la nit del 23 de juny és el Festival de l'Horta. La partida Marimunt acull una jornada amb música en directe, vermut musical, gastronomia i foc. La revetlla de Sant Joan més llarga i canyera té lloc a la capital de Ponent!
PREU: Gratuït.
Més info aquí.
11è SANT RAMON ROCK
DATES:  29 de juny 2019
UBICACIÓ: Sant Ramon
DESCRIPCIÓ: Petit festival de música jove punk-rock a la població segarrenca de Sant Ramon amb grups del territori català. 
PREU: Gratuït.
Més info aquí.
3r NO SURRENDER FESTIVAL
DATES:  29 de juny 2019
UBICACIÓ: Vilanova de Bellpuig.
DESCRIPCIÓ: No Surrender Festival és un festival musical dedicat a la música de Bruce Springsteen. El repte del festival, des de la seva primera edició, és aplegar intèrprets de totes les edats que executen una cançó del Boss.  Enguany, més de 1000 músics interpretaran alhora la cançó "Glory Days"
PREU: 15 €
Més info aquí.

I això no és tot... Ben aviat al blog "Estiu fester, estiu festivaler 2a part"!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada