dijous, 20 de juny del 2019

3x60: Dansàneu 2019

La dansa abraça ment, cos i ànima. És un art total que imagina moviments amb el cos, el qual té la destresa de dibuixar infinits paisatges. Quan aquesta expressió artística es fon amb el territori i amb altres manifestacions culturals, esdevé un tast sensorial únic. 

El Festival de Cultures del Pirineu Dansàneu és una proposta cultural i festiva que permet aquesta degustació del 25 al 30 de juny a les Valls d'Àneu i el Pallars Sobirà.

Dansàneu és un arbre de propostes multiartístiques contemporànies, fortament arrelat a les Valls que es nodreix de la saba del seu patrimoni natural, artístic i arquitectònic. La dansa n'és el tronc central del qual broten brancalls de música, tradició i gastronomia. Un fluid cultural que lliscarà pels vasos conductors d'Esterri d’Àneu, València d’Àneu, Isil, la Guingueta d’Àneu, Espot, Escaló, Sorpe i Sort. Sol Picó, Lídia Pujol, o Júlia Farrero són només alguns dels fruits que podrem recollir i assaborir.
PROGRAMA DANSÀNEU 2019
Programa complet aquí.
ENTRADES DANSÀNEU
Alguns dels espectacles del Dansàneu d'enguany són gratuïts. Pel que fa a la resta l'entrada anticipada val 5 €. Les podeu adquirir online aquí. També teniu l'opció de comprar-les a taquilla per 9 €.

Dansàneu és el festival dels paisatges en dansa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada