dimarts, 25 de juny del 2019

3x61: Els Rentadors

Viatjar en el temps potser és una quimera. Ara bé, hi ha iniciatives a frec d'un imaginari present plusquamperfet. Passat i present s'enllaçaran a Els Rentadors de Juneda, un festival musical nounat d'essència folk que tindrà lloc els divendres del 5 al 26 de juliol a partir de les 22 h.

Els antics rentadors, patrimoni cultural i arquitectònic de la vila, eren un racó singular de trobada amb un fort impacte socialitzador. La memòria d'aquest espai col·lectiu i el seu tarannà, prendran vida de nou per oferir-nos música d'autor al safareig, i conviuran amb els sons intimistes dels últims treballs de Roger Mas, Ferran Palau i Xarim Aresté. Després de cada concert, l'Home Llop Selector prendrà el relleu i serà l'encarregat d'allargar les vetllades amb les seves expedicions musicals als plats. 

La cirereta final la posaran Renaldo & Clara que clouran el cicle celebrant els seus 10 anys de trajectòria. En acabar aquest concert, l'Ori Moonstomper i els seus vinils jamaicans, llatins, northern soul i Ska clàssic posaran el fi de festa a la primera edició d'Els Rentadors amb molt de ritme i ballaruga. 

A més, hi haurà servei de barra gràcies a Ctretze Pirineus i el foodtruck del Montsec Diver Ager. Territori, gastronomia i bona música km 0 ens esperen als Rentadors de Juneda!
PROGRAMACIÓ ELS RENTADORS
ENTRADES ELS RENTADORS
Podeu adquirir les vostres entrades online aquí. L'entrada anticipada general té un cost de 10 € i s'ofereix un pack pels 4 concerts a 30 €. Pels menors de 25 anys, en canvi, l'entrada anticipada serà de 8 € i el pack de 25 €.

El festival Els Rentadors entreteixeix un vincle entre l'ahir i l'avui en què la música és eterna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada