dimecres, 5 de juny del 2019

3x57: Activitats 2a ed. Floració de la Lavanda

La natura per si sola, ens ofereix espectacles que activen els nostres sentits en cos i ànima. La floració de la lavanda a l'horta de Lleida, que al mes de juny arriba al seu nivell més intens, és una festa en què pigments i fragàncies prenen el protagonisme.

Aromes de Can Rosselló ens proposa viure aquesta experiència als seus camps amb diverses activitats que tindran lloc del 8 al 23 de juny del 2019 en el marc de la "Floració de la Lavanda."

La segona edició de la Floració de la Lavanda inclou visites guiades i dinar, nit de ioga i lavanda, fira de tast i artesania i revetlla de Sant Joan. La proposta, a més,  té un vessant solidari. Can Rosselló donarà un euro de cada entrada de les activitats de pagament a la Fundació Josep Carreras, que lluita perquè la leucèmia esdevingui una malaltia curable.
PROGRAMA D'ACTIVITATS
📌DATES: 8, 9, 15 i 16 de juny, 13 h.
ACTIVITAT: Visita guiada+dinar
PREU: 35 €
DESCRIPCIÓ: Visita guiada pels camps d’Aromes de Can Rosselló. Activitats paral·leles: actuació Castellers de Lleida, vermut, exposició de motos, etc. Dinar opcional.  Cal inscripció prèvia.
Més info aquí.
📌DATA: 10 de juny, 21 h.
ACTIVITAT: Nit de Ioga i Lavanda
PREU: Gratuït.
DESCRIPCIÓ: Pràctica de tècniques de Ioga al camp de lavanda, tast d'un dolç i una infusió de lavanda. Cal inscripció prèvia.
Més info aquí.
📌DATA: 13 de juny, 19.30 h.
ACTIVITAT: Visita guiada als camps de lavanda i tast de cervesa+ Curs de cuina amb lavanda.
PREU: Visita-tast (10 €)// Pack complet (35 €)
DESCRIPCIÓ: Visita guiada. Curs de cuina a l'aire lliure amb la lavanda com a fil conductor  Cal inscripció prèvia.
Més info aquí.
📌DATA: 15 de juny, 18 h.
ACTIVITAT: Fira Tasta i Artesania
PREU: Gratuït
DESCRIPCIÓ: Fira i tast de productes artesans inèdits i autòctons. Espectacle de màgia i berenar. Taller de cuina infantil.
Més info aquí.
📌DATA: 23 de juny, 21 h.
ACTIVITAT: Revetlla de Sant Joan
PREU: 35 €
DESCRIPCIÓ: Tast del nou producte gastronòmic d’Aromes de Can Rosselló. Foguera de Sant Joan, sopar i música. Cal inscripció prèvia.
Més info aquí.
imatges @aromesrossello
Gaudiu-ne!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada