dimecres, 29 de maig del 2019

3x56: Bafarades de setè art. 25a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya

Del 6 al 13 de juny Lleida es metamorfosarà en un enorme cinematògraf que projectarà i obrirà múltiples finestres al cinema independent de l'Amèrica Llatina. I és que l'engranatge de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya està a punt per insuflar bafarades del setè art a la capital ponentina.

Per festejar el seu 25è aniversari, la Mostra de Cinema Llatinoamericà multiplica exponencialment la seva programació amb més projeccions de documentals, llargmetratges i curtmetratges de les quals 22 estan dirigides per dones. Les sessions es duran a terme al Caixaforum Lleida, al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la UdL, al Funàtic i al Teatre de la Llotja. Una altra de les novetats d'enguany és la inclusió de noves seccions: Terror Llatí, Marató de Curtmetratges, Segona Oportunitat, Festival Convidat, Cinema Recuperat, Matinals Infantils i Altres Sessions Especials. 

A més, en l'edició d'enguany, la Mostra ens convida a intervenir-hi més activament i a viure-la de més a prop. Per tal que això esdevingui tangible, nous espais com el barri de La Mariola i la Zona Alta de Lleida se sumaran a la celebració amb altres activitats paral·leles que irrompran al bell mig del carrer amb l'objectiu que metratges i més metratges de cultura envaeixin la ciutat.
PROGRAMA 25a MOSTRA DE CINEMA LLATINOAMERICÀ


 

Programa de mà complet aquí
ESPAIS
ENTRADES
Lleida es prepara per transformar-se en una gran sala del cinema independent amb nombroses pantalles a l'abast de tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada