dilluns, 20 de maig del 2019

3x54: Embarrat 2019

Què implica el progrés? Quines conseqüències té en la nostra societat? El Festival de creació contemporània Embarrat ens proposa enguany endinsar-nos en aquestes qüestions des de tots els angles i ens convida a aprofundir-hi mitjançant l'art més avantguardista.
L'Embarrat és un festival gratuït multidisciplinari que pretén estimular la reflexió a través del diàleg amb nous llenguatges artístics. Cal Trepat de Tàrrega aixoplugarà la fusió de patrimoni, territori, creació artística i diàleg a partir d'aquest divendres.

L'epicentre del festival serà l'exposició col·lectiva comissariada per Cèlia del Diego i Jesús Vilamajó,  La Gran Màquina VI, que es podrà visitar del 24 al 28 de maig. Sota el lema "Let's Art Up the Factory!" una vintena d'artistes d'arreu fomentaran el nostre esperit crític amb les seves creacions de dibuix, performance, fotografia o videoart, entre d'altres. 
PROGRAMA EMBARRAT 2019
La sisena edició de l'Embarrat arriba carregada d'altres propostes com concerts, performances, projeccions, dj's o visites guiades. A més, durant el festival hi haurà servei de bar, foodtrucks i cervesa artesana.


Aquest cap de setmana, progrés i art ens esperen a l'Embarrat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada