dilluns, 13 de maig del 2019

3x52: Terrats en Cultura Lleida 2019

Les onades tenen un efecte hipnòtic. A moltes persones ens sedueix percebre la bellugor circular del seu moviment o, simplement, ens relaxa escoltar la seva remor, que ve i va. Hi ha onades culturals amb una força especial que generen sensacions similars. Els 
Terrats en Cultura és un cicle de flux escènic que brollarà ben aviat a Lleida.

Terrats en Cultura és una nova experiència cultural 3.0 nascuda a Barcelona que explora nous escenaris més enllà dels convencionals a la ciutat. Terrats en Cultura posa l'accent en la sinergia entre creadors i públic actiu que “veu, toca, escolta i participa” i sosté que “viure la cultura i la ciutat pot esdevenir un joc emocionant en el qual artistes i espectadors en són protagonistes i agents actius.” 

L'associació sociocultural Coincidències va gestar aquesta transgressora iniciativa el 2013 per oferir experiències singulars i inclusives, obrir la cultura a tothom, portar-la als terrats de les poblacions amb la determinació de dinamitzar aquests espais, i reconquerir la seva faceta social, lúdica i cultural.

L'onada dels Terrats s'ha anat propagant arreu de Catalunya per reivindicar la diversitat del territori. Durant quatre crepuscles del mes de juny la seva energia escènica col·lidirà amb l'escullera Lleidatana amb quatre espectacles de petit format de dansa, música, teatre i cabaret. La Terrassa de la Llotja, el Terrat del Castell de la Suda, l'Antic abocador de Serra Llarga i a la Cooperativa Sanui Fruits són els escenaris que acolliran aquestes agitacions ondulatòries a la nostra ciutat.
PROGRAMA
 
 

ENTRADES
L'entrada per un espectacle val 12 € i inclou una consumició de vi DO Catalunya o una cervesa. A més, també ofereixen packs de 2 espectacles per 20 € i de 4 espectacles per 32 €. Les places són limitades, així que no us adormiu! Podeu adquirir les vostres entrades aquí.

Per als dos espectacles a l’Horta de Lleida, s’ofereixen autobusos urbans gratuïts. El punt de trobada és la parada de l’avinguda de Madrid, 34 a les 19.15 h. 


Els Terrats en Cultura és una proposta escènica diferent que propicia una excel·lent oportunitat per descobrir terrats o patis del nostre municipi, i que ens convida a gaudir de la cultura a la cresta de l'onada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada