dimarts, 17 d’octubre del 2017

2x14: Proposta gastronòmica d'Octubre. 9a Festa del Vi de Lleida.

Si us apassiona el món del vi, la gastronomia i la seva cultura, us porto una proposta enogastronòmica que no us deixarà indiferents: la Festa del Vi de Lleida. Una fira que combina el tast de vins DO Costers del Segre i la gastronomia Lleidatana. Turisme de Lleida i la Ruta del Vi de Lleida organitzen aquesta fira que aquest any arriba a la seva 9a edició, els dies 21 i 22 d’octubre del 2017 a la plaça de la Llotja. 28 empreses del sector vitivinícola i d'hostaleria participaran en aquesta fira. A part de poder fer degustacions enogastronòmiques, hi ha algunes activitats paral·leles programades que segur que seran del vostre grat: actuació de Djs, tasts guiats amb sommeliers i un concurs de fotos a Instagram. 

Us convido a descobrir o redescobrir la potencialitat que té el vi a casa nostra, que lligada amb la gastronomia, creix exponencialment. Us animo a sentir curiositat, a tenir ganes de conèixer noves zones, noves varietats, descobrir cellers i a experimentar amb el vi. Us asseguro que enganxa!

Tot i el marcat to clàssic i poc innovador o poc alternatiu de la fira, com a aficionada a la gastronomia i als tasts de vins, he assistit a algunes de les edicions d'anys anteriors: als Camps Elisis, a Ricard Vinyes i en els darrers anys a la plaça de la Llotja. En les darreres edicions, la Festa del Vi s'ha allargat d'un a dos dies.  La idea principal de l'organització és destinar la jornada del dissabte a un públic més jove i la jornada del diumenge a un públic més familiar. Però, evidentment, som lliures de triar quan hi volem anar! 

Aquí teniu alguns tasts que vaig realitzar l'any passat a la 8a Festa del Vi de Lleida. Tota una experiència gastronòmica!!!






L'objectiu principal de la Festa del Vi de Lleida, és la de fomentar la cultura de vi a la nostra ciutat a més de promocionar-la com a lloc enogastronòmic de referència i donar a conèixer els vins i cellers de la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre i la gastronomia de proximitat.

Els cellers que col·laboren en aquesta edició de la Festa del Vi de Lleida són: Analec, Boldú, Castell del Remei, Carviresa, Cercavins, Cérvoles, Clos Pons, Costers del Sió, Lagravera, L’olivera, Mas Blanch i Jové, Matallonga, Raima, Terrer de Pallars, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar i Vinya els Vilars. També podrem gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica de la mà dels restaurants: BOnum No Rules, Cal Nenet, Carn Sargaire & Manduca Lleida, Celler del Roser, Crapula, Gremi de Forners de les Terres de Lleida, L’Hortet, QR Cafè i Romeu Restaurant. A més a més, la Festa del Vi comptarà amb la participació de Cafès Batalla i Vinicia.

💰PROMOCIONS FESTA DEL VI DE LLEIDA

PLUSFRESC LLEIDA: promoció de tiquets 2x1 en les copes de vi als supermercats Plusfresc. Aquesta promoció es fa efectiva al realitzar una compra. Si us surt aquesta promoció, la veureu detallada al tiquet de comprar i la podreu presentar al punt de venda de copes de la Festa del Vi.
- VINICIA LLEIDA: Vermut gratuït si et passes pel Vinicia a recollir la teva degustació gratuïta de vermut per diumenge.




🍷🍤Programa Festa del Vi🐌🍷




Cal inscripció prèvia als tasts de vins: 973700319 /infoturisme@paeria.es


DURANT LA FESTA els i les assistents que ho vulguin podran participar en el CONCURS DE FOTOS A INSTAGRAM #FestaDelViDeLleida. Per participar, caldrà que sigueu seguidors del compte de @turismedelleida i que pengeu les vostres imatges de la festa d’enguany a través de l’instagram amb l’etiqueta #festadelvidelleidaEl jurat estarà format per membres de l'equip de Turisme de Lleida.


PREMIS
1er. Premi: Lot de 6 vins DO Costers del Segre + 2 visites guiades de tardor de Turisme de Lleida. (Consultar calendari de visites)
2on. Premi: Lot de 3 vins DO Costers del Segre + 2 entrades al Castell Templer de Gardeny
3er. Premi: Lot de 1 vins DO Costers del Segre + 2 entrades al Castell Templer de Gardeny

Ens veiem a la Festa del Vi de Lleida!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada