dimecres, 4 d’octubre del 2017

2x10: Musiquem Lleida! XII Festival Internacional de Música.

Silvinaction reprèn l'activitat després d'uns dies durs i convulsos. Ara més que mai, necessitem desconnectar i gaudir de les propostes que Lleida ens ofereix. I si són gratuïtes, doncs molt millor, no creieu? Som-hi!!!

Del 6 al 8 d'octubre tenim una cita amb el Musiquem Lleida! XII Festival Internacional de Música. Un festival organitzat per la Coral de Shalom totalment gratuït i de carrer. Un dels objectius d'aquest festival és apropar la música i la cultura a tothom i per aquesta raó podrem gaudir de concerts de qualitat a diversos indrets de la ciutat de Lleida i en altres localitats de la província. El Musiquem inclou diversos tipus de gèneres musicals: contemporània, tradicional, jazz, gospel, experimental, renaixentista, barroca i romàntica. Com a novetat, aquest any l'organització ha introduït el "+Musiquem": un seguit de propostes paral·leles al festival inspirades en el món del llibre, del cinema, de la gastronomia i del debat.


A part de les activitats programades, Lleida es tenyirà de música en molts altres àmbits. Segons la fundadora i directora del Musiquem Lleida "volem encomanar a Lleida i als lleidatans aquest esperit comunitari de la música. És una excusa perfecta perquè la inspiració de la música arribi a tot arreu: al cinema, als restaurants, a les fleques o a la Biblioteca". Per exemple, podreu trobar en els aparadors de les llibreries de la ciutat més títols de llibres de música durant els dies del festival. A més a més, grups d'estudiants del Conservatori oferiran música en directe en alguns restaurants de la ciutat: Teresa Carles, Bar Bodega Blasi, Restaurant Ferreruela, L’Estel de la Mercè, el Restaurant Bonum o la Cafeteria del Col·legi d’Arquitectes. Finalment, el Gremi de Forners ha preparat unes postres especials amb el nom del festival que se servirà durant el mateix. Una dolça temptació que, per molts de nosaltres, suposa una motivació extra per anar al festival.

PROGRAMA D'ACTIVITATS

📌DIVENDRES, 6 D’OCTUBRE DE 2017

18:30 h -  Kahlo Piano trio a l'Institut d’Estudis Ilerdencs.

20:00 h -  La ruta de les Estrelles a la plaça Paeria.
📌DISSABTE, 7 D’OCTUBRE DE 2017

11:30 h - Cor Exaudio al Museu de Lleida.

12:00 h -  Evoeh a la plaça Paeria.

12:30 h - Kahlo Piano trio a l'Institut d’Estudis Ilerdencs.

17:00 h - Trio Salduie a l'Institut d’Estudis Ilerdencs.

17:30 h - I colori dell’Armonia al Museu de Lleida.

17:30 h - Bernat Català a l'Església Pares Franciscans.

18:30 h - Evoeha la plaça Ricard Vinyes.

18:30 h - Haize eta zur a l'Institut d’Estudis Ilerdencs.

19:00 h – La ruta de les Estrelles a la plaça Paeria.

19:30 h - Cor Exaudio a l'Institut d’Estudis Ilerdencs.

19:45 h -Trio Salduie a l'Església Pares Franciscans.

21:30 h - Basarab Orquestra a la plaça Ricard Vinyes.
📌DIUMENGE, 8 D’OCTUBRE DE 2017

11:30 h - Haize eta zur a l'Institut d’Estudis Ilerdencs.

11:30 h - Bernat Català al CaixaForum.

12:00 h - Orquestra Basaraba la plaça Paeria.

12:30 h - I colori dell’Armonia al Museu de Lleida.

12:45 h -  Dos de Lis a l'Institut d’Estudis Ilerdencs.

12:45 h - Grup vocal Mezzos al CaixaForum.

19:00 h - Concert de Cloenda a l'Auditori Enric Granados.

  • Bob Chilcott: Requiem
  • Bob Chilcott: A Little Jazz Mass
  • Coral Shalom i solistes vocals.
  • Orquestra del festival Musiquem Lleida.
  • Robert Faltus, director

PROGRAMA D'ACTIVITATS +MUSIQUEM


📌Taller de cuina: “Música i Cuina” a càrrec de Ramon Tudela (Restaurant Bonum) el dijous 4 d'octubre a les 18 h a la Sala Sunka.

📌Debat/Col·loqui: Repercussió de l'educació musical en els infants i adults. Integració social i cultural el divendres 5 Octubre a les 19 h a l'Aula Magna de l’IEI


📌Presentació del llibre: The Beatles. 501 historias que deberías conocer de Jordi Melgosa, Ivan Moldes, Josep Molist i Jordi Zaragoza el dissabte 7 d’octubre a les 12 h a la Biblioteca Pública de Lleida.



La presentació anirà a càrrec de Javier de Castro, editor, amb la participació d’Ivan Moldes i Jordi Zaragoza, autors del llibre.

Grups del XII Musiquem Lleida

Voleu conèixer els grups que participaran en aquesta edició del Musiquem? 
                                    ⇓⇓⇓⇓
















Per a més informació:

Tenim una bona oportunitat de gaudir de la música, dels seus valors i de fer-ho d'una manera transversal a Lleida. Posem notes de color a la nostra ciutat i musiquem-nos!!!
🎵🎶🎵🎶🎵🎶

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada