dimarts, 10 d’octubre del 2017

2x12: III Figafest 2017.

Ja sabeu què fareu aquest cap de setmana a Lleida? Us porto una proposta gratuïta i un xic transgressora pel dissabte: la 3a edició del Figafest. El Figafest és un festival feminista de música i espectacles al carrer, autogestionat, gratuït i realitzat per dones. El Figafest potencia la realització d'actes culturals de franc en l'espai públic, és a dir al carrer. Enguany presenten la seva tercera edició que tindrà lloc el proper 14 d’octubre a la plaça de l’Ereta de Lleida. 

Les organitzadores del festival expliquen que es tracta d'un festival crític amb el sistema patriarcal i que vol posar de manifest la importància dels rols de les dones mitjançant les arts escèniques i la música. A més, declaren que "volen donar espai a dones que trenquen amb la norma" i que intenten empoderar la imatge de les mateixes en diferents àmbits artístics i culturals. Un dels seus objectius és que les dones deixem de ser espectadores passives i passem a ser part activa de la societat, creant un espai de reflexió col·lectiu i individual. Per aquesta raó, han programat tot un seguit d'activitats on podrem gaudir d'actuacions musicals de cantautors, de circ, de teatre, de djs, a més de poder participar en la sessió de "micro obert" que han ideat. 

Com ja us he comentat anteriorment, les actuacions que es duran a terme al FigaFest són totalment gratuïtes, és a dir, les artistes no cobren res per les seves representacions. Tot i això, els i les que ho vulguin podran col·laborar de manera lliure, ja que es passarà la gorra en finalitzar les mateixes. 
📌PROGRAMA D'ACTIVITATS : DISSABTE 14 D'OCTUBRE DEL 2017
13 h- Vermut + Dinar de tapes amb Dirty Brown Djs.
17 h- Espectacles i cantautores:
  • Bizzarré Invierno-Cantautor
  • Placentes enfurismades- Cantautores feministes.
  • Tierra de Nadie- Trapezista Gironina.
  • Maria Flores i el seu Trape- Trapezista.
  • Jo mateixa- Teatre Lleidatà.
  • Costureres preses- Teatre BCN
20.30 h- Micro obert: porta el teu instrument o la teva veu i participa en el Festival. 
21 h- Sopar vegà.
21.30 h- Concerts:
  • Lola Navajas, Cáustica e Arco Iris de Pólvora- Rap
  • Ara Nescio- Rap.
  • Punxadiscos- Latin Queers.

Ja ho sabeu, si voleu gaudir d'una jornada cultural feminista amb les actuacions d'artistes en diferents disciplines, teniu una cita amb el Figafest!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada