dimarts, 6 de juny del 2017

Proposta gastronòmica del mes de juny: La Fusteria


Us agrada anar de tapes? A mi m'encanta i un dels llocs que sovintejo quan tinc antull és La Fusteria per dues raons: és bastant econòmic i les tapes estan molt bones. El coneixeu? 

La Fusteria és un petit establiment que està situat a la zona de la Rambla de Ferran, just darrere de Correus al carrer Alcalde Fuster, 4. No ofereix menú diari per què està especialitzat en tapes casolanes. També disposen d'una selecció interessant de vins que, a preus a l'abast de tothom, no tenen res a envejar als "grans vins". L'essència del local és la proximitat amb el client i, des del meu punt de vista, considero que és un lloc acollidor on et trobes a gust. La il·luminació hi ajuda, així com la decoració amb quadres moderns que farceixen les parets del bar, la qual contrasta amb les estovalles de caire més tradicional com podeu apreciar a la imatge de sota.
Hi ha dies que hi trobareu molt ambient, i altres en què hi ha menys gent. Us he de dir que últimament no reservo taula i sempre trobo lloc. Podeu anar-hi a l'hora del vermut, per dinar o bé al vespre-nit per sopar. Si sou colla i voleu que us preparin un menú a base de tapes a preu tancat, podeu trucar-los i, molt amablement, us donaran diferents opcions. Us asseguro que amb els menús de grup NO us quedareu amb gana i per menys de 20 €. 
Si no sabeu que triar us recomano en primer lloc les croquetes casolanes: estan realment espectaculars!! Altres especialitats que podeu tastar són les patates braves, el pop a la gallega (també mega-bo), els musclos, els caragols a la Gormanda, o la llonganissa d'Alpicat. Les tapes no són ni molt petites ni molt grans. Depenent de la gana que porteu, amb tres o quatre tapes ja fareu. Sempre sou a temps de demanar-n'hi més. Trieu el que trieu, us asseguro que no us decebrà. Això sí, heu de tenir en compte que no esteu a un restaurant de màxima categoria i que en les coses del menjar; per a gustos, colors. El cost mitjà és d'uns 12- 15 €, depenent del que us demaneu. Bo, bonic i barat, no creieu? Nyam, nyam!!

LA FUSTERIA 
Carrer Alcalde Fuster, 4
Telèfon: 625052899

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada