dijous, 8 de juny del 2017

Golden Weekend: Festival de música soul i funk


Us agrada la música negra? Sou dels que embogiu escoltant i ballant ritmes soul, funk i disco? Doncs tinc bones notícies per a vosaltres! Arriba el GOLDEN WEEKEND a Lleida...n'heu sentit a parlar? 




Què és? 

El "Golden Weekend" és un festival bianual de “música negra de ball: dels ritmes trenca pistes habituals dels clubs i discoteques de tot el món dels anys 70 i 80.” Música Soul, Funky, Disco i House en estat pur. Està organitzat pels Lleidatans David Besora i "Gerry Carpi" de la Bomba.

Qui ? 

Dj Machito Bogaloo serà l'encarregat d'iniciar el festival. Aquest dj és resident de l'emblemàtica sala Marula Cafè de Barcelona: un local molt conegut de música negra, situat al cor del barri gòtic de la ciutat comtal. Ens oferirà una sessió afrocubana amb jazz, soul, funky, latin i disco dels 70.

Dj Lalo López membre de la Fundación Tony Manero, agafarà el relleu el dissabte. Amb els seus ritmes disco, funk & dirty grooves ens farà moure l'esquelet fins ben entrada la nit.

Ponent Roots de Lleida iniciaran la gran traca final del diumenge. Molts ja els coneixeu: vynil addicts, organitzadors d'esdeveniments i punxadiscs amb gran gust musical. Aquesta parella de djs especialitzats i amants de la música negra de ben segur que ens faran vibrar.

Tot seguit tindrem una sessió amb Soul Trainers Djs i finalment Golden djs clouran el festival.

Quan ? 

El Festival s'inicia demà 9 de juny i finalitza l'11 de juny del 2017. Aquí teniu el programa detallat:




Ón ? 

Hi haurà tres ubicacions per aquest festival:
1- La Sala Línia al carrer Canonge Brugulat, 20.
2- La Casa de la Bomba al carrer Camp de Mart, 31.
3- Al Bar Gilda al carrer del Rei s/n.

Per què ? 

Per què no? Hem d'aprofitar aquest tipus d'esdeveniments culturals i musicals que dinamitzen i mantenen la flama encesa a la nostra ciutat. Hi ha tot un col·lectiu de gent que volen acolorir la nostra ciutat i que aposten per programar "mogudes" súper interessants. El "Golden Weekend" és un d'ells. No us quedeu a casa!! A Lleida...Yes, we funk!!

https://www.facebook.com/pg/goldenweekendlleida/events/?ref=page_internal


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada