dilluns, 4 d’abril del 2022

Activisme social al cinema


L'activisme és l'expressió dels col·lectius i moviments socials amb una visió crítica de l'ordre establert en diversos àmbits de la societat. El seu poder transformador ha aconseguit (i aconsegueix) millores socials substancials. ‘L'activisme avui’ és el fil conductor de la 2a edició de L'IMPACTE! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya. Una iniciativa que té com a propòsit "estimular la consciència social de la ciutadania" a través dels mitjans audiovisuals, i que enguany posa l'accent en el voluntariat i en com les "noves generacions manifesten una inquietud genuïna cap als desafiaments socials i ecològics del present."

L'Screenbox de Lleida i els Cinemes Guiu a La Seu d’Urgell són les dues seus presencials del festival a la demarcació de Lleida del 7 al 10 d’abril. A més, el festival es podrà seguir en línia de l'11 al 24 d’abril. La programació inclou projeccions de llargs i curts de ficció i documentals, cinefòrums o masterclasses entre d'altres. Com a novetat destaca l'entrega de 3 guardons que reconeixeran la feina de creadors i "activistes en favor dels Drets Humans."

PROGRAMACIÓ PRESENCIAL IMPACTE! 2022 SCREENBOX, LLEIDA

Més info aquí.

PROGRAMACIÓ PRESENCIAL IMPACTE! 2022 CINEMES GUIU, LA SEU D'URGELL

Més info aquí.

PROGRAMACIO EN LÍNIA IMPACTE! 2022

La versió en línia de l’'MPACTE! es podrà veure de manera gratuïta al web del festival de l''1 al 24 d'abril. La selecció inclourà tots els curtmetratges i alguns llargmetratges. Ademés, 10 dels llargmetratges programats es podran visualitzar a la plataforma Filmin.

ENTRADES IMPACTE! 2022

Les entrades per a les sessions de Lleida i a La Seu d'Urgell es poden comprar als seus webs o a les taquilles. El preu de les entrades a l'Screenbox de Lleida va dels 4 als 8 € i als Cinemes Guiu de La Seu d'Urgell de 6 a 6,5 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada