divendres, 25 de març del 2022

Erupcions cromàtiques a Lleida

Lleida es prepara per viure un període d'alta activitat creativa. Es preveu que grans quantitats de magma artístic emergeixin transformats en erupcions cromàtiques durant els primers dies d’abril. I és que dos festivals injectaran d’arts visuals, d’il·lustració, de grafisme i d’art urbà la capital del segrià. Per un costat arriba la 1a edició de la Festa del Dibuix PIC Fest de Lleida l’1 d’abril i de l’altre, la 2a edició del Lleida_potFest del 4 al 10 d’abril. Així que ja podeu preparar els pinzells i els pigments!

1a ED PIC FEST LLEIDA



La primera edició del PIC Fest Lleida, organitzada per l’EAM Leandre Cristòfol, pretén “reivindicar el dibuix com a eina de pensament, coneixement, comunicació i expressió.” Així l’escola acollirà una jornada engrescadora i oberta a tothom amb tallers de diversa tipologia, xerrades, música i projeccions. Lorena Rivega, Lara Costafreda, Matias Tolsà o l’Associació Promethea són només alguns dels artistes locals participants. Tots els actes són gratuïts i en alguns cal que feu inscripció prèvia.

PROGRAMA PIC FEST 2022
Descarregueu-vos el programa aquí.

2a ED FESTIVAL D'ART URBÀ 'LLEIDA_POTFEST'

El Lleida_potFest, organitzat per La Paeria, ambiciona “embellir el paisatge urbà i aconseguir la participació i complicitat de la ciutadania.” Enguany la 2a edició es trasllada al barri de la Bordeta. Tanmateix, no vol perdre les seves arrels, així que una de les intervencions artístiques de gran format es realitzarà al Centre Històric, emplaçament de la 1a edició. Del 4 al 10 d’abril 5 artistes d’art urbà de prestigi nacional i internacional forniran murs i parets amb les seves creacions. Però això no és tot! A banda tota aquella persona de més de 12 anys que ho desitgi, podrà participar en qualsevol dels cinc tallers gratuïts que s’han programat. 

ARTISTES PARTICIPANTS

Albert Bonet a l'Avinguda de les Garrigues, 68

Case Maclaim al carrer Ronda de Sant Martí, 1

Carlos CaLlizo a l'Avinguda de les Garrigues, 120

Galleta Maria al carrer Boqué, 7

Miss Birdy al carrer Granadella, 18


ACTIVITATS PARAL·LELES 






Més info i incripcions aquí.

Tenim dues més que bones oportunitats no només de ser espectadors, sinó de prendre part activa d’aquestes erupcions cromàtiques a la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada