dilluns, 11 d’abril del 2022

Una agenda amb valors

Valors humans com el respecte, la solidaritat o la igualtat asseguren el benestar col·lectiu. Hi ha projectes amb ànima que els fomenten per tal d'anar cap a una societat més justa, més cohesionada i més rica artísticament. Viladona a Vilanova de Bellpuig és un d'ells. Una iniciativa que va germinar per "aconseguir escenaris més paritaris." Enguany persisteix amb una agenda cultural anual "participativa, diversa, amb perspectiva de gènere, inclusiva" i que promou la ruralitat com un bé qualitatiu. 


PROGRAMACIÓ AGENDA CULTURAL VILANOVA 2022

Durant tot l'any s'han programat més de trenta activitats per a tots els públics que inclouen  peces de dansa, teatre, circ, música o titelles. Els concerts de Les Balkan Paradise Orchestra i Ebri Knight és una de les properes grans cites la diada de Sant Jordi. El mateix dia i en col·laboració amb el col·lectiu feminista ponentí Les Popes s'ha organitzat la taula rodona 'Veus, marges i cultura.' En aquesta es questionarà, entre altres temes, "el model de cultura que es vol consumir."

A més, Viladona continua "apostant per ser un espai de suport a la creació artística" amb un èmfasi especial a les arts de carrer i als artistes ponentins. Així, col·labora amb el programa 'Suport a la creació' de FiraTàrrega amb els espectacles Suma i Zloty al setembre i al desembre respectivament. 



Consulteu l'agenda completa aquí

ENTRADES VILADONA 2022

La majoria dels actes de l'Agenda Cultural de Viladona són gratuïts. Altres, com el Concert de l'Estelada del pròxim 23 d'abril es poden adquirir entre els 5 i els 10 € aquí.

Viladona malda per plantar llavors transformadores i cultivar els seus fruits. Unes llavors que any rere any germinen,  fructifiquen, i nodreixen esperits gràcies a l'art.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada