dimarts, 1 de març del 2022

Dia Internacional de les Dones 2022


Com sostenia Natza Farré fa pocs dies en un article d'opinió al Diari Ara, durant el març és quan més: "...es parlarà de nosaltres. De la desigualtat que patim i de la violència que se'ns exerceix [...] tindrem, a tot estirar, un mes de protagonisme, tirant a relatiu perquè no sembli excessiu." Són nombroses les campanyes i col·lectius que denuncien la manca de referents femenins i que reivindiquen el paper de les dones en tots els àmbits de la societat, com l’acadèmic, el cultural o l’artístic tot l'any. I és que per moltes persones cada dia és 8-M. Amb tot, encara avui fan falta actes per intensificar la visibilitat de la dona en tots els àmbits.

Arreu del territori s'organitzen activitats amb les dones com a subjecte el tercer mes de l'any. Avui s'ha presentat la programació unitària entorn el Dia Internacional de les Dones a la ciutat de Lleida organitzada per entitats, agrupacions socials, associacions i institucions, entre d'altres. Conferències, recitals, xerrades, concerts, expos, presentacions de llibres són només algunes de les propostes que tenyiran de lila les nostres agendes. Les voleu conèixer?

PROGRAMACIÓ DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2022 LLEIDA
Descarregeu-vos el programa en pdf aquí.

PROGRAMACIÓ DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2022 AL SEGRIÀ

El CC del Segrià ha aplegat tots els actes programats entorn al 8M a 24 poblacions de la nostra comarca. En aquest recull, que us podeu descarregar en aquest enllaç, hi trobareu més de 80 activitats. 

Encara cal que pedalem de valent. Pedalem mà a mà?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada