dilluns, 7 de març del 2022

Folk per a ments obertes

 

Les persones amb la ment oberta són curioses i els hi agrada arriscar-se de tant en tant. Disposades a acollir noves idees o propostes, tot sovint conreen l'art de trencar amb la rutina, per tal de viure més experiències que les enriqueixin. A Lleida, les ments obertes tenen les mans lliures per beure de l'open-minded folk del Músiques Disperses, que arriba a la seva 15a edició. Un festival capdavanter a l'estat d'essència folk amalgamat amb "multitud d’altres músiques que experimenta sense prejudicis i posa a prova qualsevol barrera estilística."

 

El MUD, que tindrà lloc del 17 al 19 de març, enguany s'expandeix a altres espais icònics de Lleida com l'església de Sant Martí, el Dipòsit del Pla de l'Aigua o el Centre d'Art La Panera. A més, el Teatre de l'Escorxador serà un altre dels nous espais que s'uniran als tradicionals escenaris del Cafè del Teatre i Grans Records.  

PROGRAMACIÓ MUD 2022

Organitzat per la Paeria de Lleida i sota la flamant direcció artística d’Arnau Sabaté, la programació aposta per un cartell paritari i posa en relleu el talent lleidatà amb artistes com Xavier Baró, Clara Vinyals o Dofí Malalt. D'entre els plats forts del MUD destaquen la presentació del disc Joia de Ferran Palau i les actuacions de Kit Sebastian i Death is Not The End.










ENTRADES MUD 2022
Alguns dels concerts són de pagament i d'altres d'entrada gratuïta, però per a tots cal fer reserva prèvia. Així, els concerts de Tarta Elena, Verde Prato+ Clara Viñals+ Juli Bustamante i Ferran Palau + Kit Sebastian es poden adquirir per 15 €.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada