dimarts, 22 de febrer del 2022

El poder de la imaginació

 

A través del poder de la imaginació podem inventar noves versions del món o crear nous universos. Un dels camps artístics on aquesta facultat humana esclata especialment és en el del cinema d’animació. La 26a edició de la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya Animac, que com sabeu és un esdeveniment audiovisual referent internacionalment, girarà entorn la força de la fabulació i el seu impuls expressiu des de diferents prismes. Us ho perdreu?
Animac retorna aquest any a la presencialitat a la capital del Segrià tot i que no renuncia del tot al format híbrid. Així, el Cafè del Teatre, La Llotja i el Caixaforum acolliran les sessions presencials del 3 al 6 de març i la plataforma Filmin algunes projeccions en línia del 4 al 13 de març. 

PROGRAMACIÓ ANIMAC 2022
La programació, que es va presentar el passat 17 de febrer, inclou "una selecció del millor cinema d’animació amb sessions monogràfiques i retrospectives de pel·lícules a més d’una acurada selecció de curtmetratges i llargmetratges de recent creació d’arreu del món." A més, s’han preparat altres activitats paral·leles com concerts, conferències i masterclasses.

Descarregueu-vos el llibret de mà aquí.

ENTRADES ANIMAC 2022

La inauguració i la cloenda de l'Animac són gratuïtes però cal fer reserva prèvia. Podeu comprar les sessions al Caixaforum per 6 €  i a la Llotja per 3 € (2 € tarifa reduïda.)  Si voleu veure més d'una sessió a La Llotja, una molt bona opció és adquirir els abonaments diaris els quals n'inclouen 4 per 7 €. I si voleu fer una autèntica marató l'Abonament Animac per 30 € és ideal per a vosaltres. 

Preparats per deixar  volar la vostra imaginació?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada