diumenge, 25 d’abril del 2021

5x29: 32a Fira de Titelles de Lleida

 
Quan la vida es fa costeruda, les il·lusions ens forneixen de l'impuls vital per tirar endavant i atrapar somnis. Després d'un 2020 especialment dur amb la suspensió de 2 edicions, l'equip humà de Fira de Titelles recupera la il·lusió en una de nova que han batejat amb el nom de "Titelles, mans i mascareta."

La Fira, tot un referent nacional i internacional tant pel sector professional com pel públic general, col·locarà Lleida a "l'epicentre cultural del teatre de titelles i d'objectes" del 30 d'abril al 2 de maig. La 32a Fira de Titelles de Lleida portarà a diversos espais oberts i tancats de la ciutat, 27 espectacles infantils, familiars i per a un públic adult de qualitat complint amb totes les mesures de seguretat que marca la normativa. 

PROGRAMACIÓ 32a FIRA DE TITELLES
Durant els 3 dies de la fira, la capital del Segrià serà l'escenari de "propostes tradicionals i innovadores, espectacles de sala i de carrer per a tothom." Els putxinel·lis també seran presents al Gargar de Penelles gràcies a la nova iniciativa 'Titelles al territori,' al Centre Penitenciari Ponent i al Centre de dia per a la gent gran Santa Clara mitjançant el projecte 'La Fira s'implica. Hamelí de Xip Xap, Penjant d'un fil de Di Filippo Marionette o Espejismo d'El Espejo Negro són algunes de les peces que aixecaran el teló i aixoplugaran als espectadors.
Espectacles juvenils i adults

Podeu consultar-lo aquí.
ENTRADES FIRA DE TITELLES


Les entrades per la 32a Fira de Titelles es van posar a la venda el 22 d'abril en aquest enllaç. Hi ha espectacles gratuïts i altres de pagament, però per a tots heu de reservar o comprar prèviament. Alguns dels espectacles ja han exhaurit places, així que si no us en voleu quedar sense, no us adormiu! 

Tot i les restriccions, l'esperit de la Fira es mantindrà ben viu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada