dimarts, 13 d’abril del 2021

5x27: Lo Microfest 2021

Si en medicina, el concepte d'immunitat es refereix a la capacitat de les defenses biològiques per prevenir infeccions o malalties; es podria afirmar que en les arts escèniques, aquesta noció es correspon a l'habilitat dels anticossos artístics per generar una millora substancial en la qualitat de vida de les persones. L'equip de La Saleta, la Cia Apropet i La Càpsula Produccions es proposen reforçar aquesta immunitat mitjançant una nova edició de Lo Microfest.

Lo Microfest és una de les iniciatives del cicle 'Sale, Sale, Sale', el qual va veure la llum a principis d'any per tal de "mantenir l'esperit del projecte viu" davant les restriccions d'obertura que el seu microespai alternatiu pateix des del març del 2020. Així trasllada la seva programació a la Sala 2 del Teatre de l'Escorxador i la reduix a un dia, en una edició especial que inocularà petites dosis de microteatre.
PROGRAMACIÓ LO MICROFEST 2021
Quatre joves companyies lleidatanes presentaran les seves peces "de diferents gèneres teatrals per riure i reflexionar des d'un punt de vista fresc i diferent." Les cies La Caliptra i Grocer's Koseng administraran les primeres injeccions escèniques a les 10.30 h, 12 h i les 13.30. Les cies Inhabitants i Theatrum Mundi prendan el relleu a les 17 h, 18.30 h i 20 h en una jornada maratoniana de representacions de petit format i durada.
SINOPSIS DELS ESPECTACLES
Cia. La Caliptra, Por un punto de vista
Aquesta peça pretén visibilitzar les dificultats que encara ara hi ha per tenir la llibertat de ser i decidir sobre el propi cos. 

Cia Grocer’s Koseng, Esfumades
Quins límits té l’amistat? Seran capaces de seguir juntes malgrat tot?
Cia. Inhabitants, Calcetes de dissabte
Al pis d’estudiants encara no s’han recuperat de la festa d’ahir. Les hores passen i cada cop hi ha més malentesos, i els mals de cap no cessen. I les calces on són?
Cia. Theatrum Mundi,  Un cadàver actuant
Després d’una guerra, el món mai no torna a ser el mateix. Jaume Gavilán busca organitzar amb èxit petites funcions clandestines per poder fer arribar l’art a aquells que encara no hi han renunciat.
ENTRADES LO MICROFEST 

Cada sessió, que inclou dues micro-representacions, té un preu de 10 €. Podeu adquirir les vostre entrades en aquest enllaç.

Des del setembre del 2019 que no podem gaudir de Lo Microfest, així que l'afany per gaudir-ne és majúscul. Ja teniu les vostres entrades?  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada