dijous, 23 d’abril del 2020

4x40: Sotabosc Festival


Com ja sabeu, des de mitjans de març l'esclat d'iniciatives culturals a les xarxes socials amb música, arts escèniques, literatura, poesia i art en directe o en diferit ha estat i és ric i abundant. Ponent no s'ha quedat enrere i s'hi ha sumat amb nombroses ofertes de tots colors. El món alternatiu lleidatà també busca el seu propi espai en streaming. Aquest cap de setmana s'inicia el Sotabosc, un nou festival en línia que busca transgredir l'escena virtual i abraçar el procés d'experimentació artística no comercial.

El Sotabosc Festival, que l'organització ha subtitulat com a "el festival online més desconegut i impossible de Ponent", pretén fer d'altaveu al "talent desconegut, atípic" o poc convencional del nostre territori i, alhora, despertar la curiositat d'un públic tal vegada més avesat "als directes de format escènic més clàssic." Per aquesta raó, aposten clarament per propostes trencadores i/o gairebé inèdites en què tant el desenvolupament com l'acció performativa de les actuacions, en són ingredients essencials. A mi em mola la iniciativa, i a vosaltres?

La primera edició del festival online alternatiu de Ponent tindrà lloc el 25 i 26 d'abril al web del festival. La programació inclou un major pes de sessions de Dj rock-pop-indie, però també improvisacions, "pinzellades de rock acústic", i painting-il·lustració maridat amb hip hop, entre d'altres. Per no perdre-us res del Sotabosc Festival, podeu seguir-lo a Instagram i a Facebook

PROGRAMA SOTABOSC FESTIVAL #1

📌 Dissabte 25 Abril

13.30 h - Eintoten + gggrrr (ambient komische live)

17 h- Mínim (rock anti-folk)

18 h- R2Dpop (electronic synth live)

20 h- Superjurlis (DJset indie rock electro pop )

21 h- Ultraido (noise guitar live)

22 h- JaK (DJset indie rock pop)

📌 Diumenge 26 Abril

11 h- JaK (djset indie videogames soundtrack & ambient brunch)

12 h- Super8 (djset indie rock pop punk)

17 h- Eintoten (krautrock live)

18 h- Joon (live painting + hip hop)

20 h- Nona bit (djset indie rock pop punk)

A banda d'això, el festival té un vessant solidari. Tota aquella persona que així ho vulgui podrà fer un donatiu a organitzacions que estan ajudant a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19 com el Banc dels Aliments o Càritas Catalunya.

Si voleu donar suport a l'escena underground de proximitat, no us perdeu el Sotabosc Festival! 

#acasaenacció #joemquedoacasa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada