diumenge, 19 d’abril del 2020

4x38: Llums, càmera, realitat!

Si us agraden les sèries televisives, les pel·lícules, l'animació, la novel·la gràfica o les videocreacions i en voleu aprofundir,  la setmana que ve teniu una cita ineludible. La Setmana de la Comunicació de la UdL arriba a la seva 17a edició del 20 al 23 d'abril del 2020 i ho fa sota el títol de “Llums, càmera i realitat!” Així doncs, l'eix vertebrador d'aquesta iniciativa girarà entorn de “l'adaptació de fets reals en diversos formats, més enllà dels purament informatius.”

La programació de la Setmana de la comunicació inclou dues xerrades o ponències per dia i una clausura virtual amb les actuacions artístiques d'Itsasgorak i Enric Khan. L'esdeveniment comptarà amb “figures del món de l'audiovisual que ens parlaran sobre els seus treballs i la història que els acompanya,” com el periodista i escriptor Carles Porta, la cineasta Lucía Alemany o la realitzadora Carolina Astudillo, entre d'altres.

PROGRAMA 17a SETMANA DE LA COMUNICACIÓ

A causa de la situació que vivim, enguany l'esdeveniment es realitzarà en streaming a través de la plataforma Twitch. En acabar les conferències s'obrirà un torn de preguntes a tota aquella persona que hi vulgui participar. Un cop finalitzades les sessions es publicaran al seu canal de Youtube i al seu blog. A més a més, a Ivoox es penjaran podcasts “amb comentaris, debats i opinions de l’alumnat sobre les conferències.”

La Setmana de la Comunicació està organitzada per l'alumnat del Grau de Comunicació i Periodisme Audiovisuals, pel Departament de Filologia Catalana i Comunicació de la UdL i compta amb la col·laboració del Centre d’Art La Panera, Baf! i Animac. 

Llums, camèra i realitat... a casa nostra! 

#acasaenacció #joemquedoacasa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada