dimarts, 7 de gener del 2020

4x24: El blog fa 3 anys!

Silvinaction avui fa 3 anys! Els aniversaris sovint generen somriures. Fer anys implica acumular tant les experiències més positives com les que ho són menys, prendre consciència de les errades i els encerts, i créixer interiorment.

No puc evitar compartir amb vosaltres aquesta efemèride any rere any perquè el blog és una de les meves passions i perquè em fa il·lusió! Tampoc puc, ni vull evitar mostrar-vos el meu profund agraïment als que em seguiu, als que em llegiu de tant en tant o habitualment, als que em doneu suport, als que m'encoratgeu perquè el blog tiri endavant en aquells moments en què penso a llençar la tovallola... Moltes gràcies a tothom! 

Quan miro enrere en els darrers 12 mesos, el balanç blogaire és indubtablement grat. No és cap secret que el que em mou és, sobretot, difondre l'oferta (contra) cultural, d'oci i gastronòmica de la província de Lleida, i perquè no, mirar d'encomanar ni que sigui un xic el meu entusiasme per prendre-hi part. 

Per fortuna a casa nostra comptem amb dones i homes que piquen pedra de valent per reivindicar el nostre territori, la cultura de proximitat i que ens conviden a gaudir de les seves creacions i/o propostes. Gràcies a fer xarxa i a la màgia dels vincles, durant el 2019 he tingut el plaer de conèixer a moltes d'aquestes persones amb iniciatives que, a banda de nodrir els continguts del blog, m'han enriquit en l'àmbit personal. Aquest és un dels millors obsequis de la vida!

L'any passat us anunciava la col·laboració de Silvinaction  al suplement Ara Terres de Lleida del Diari Ara/7 accents amb una secció mensual. Tota una oportunitat i un desafiament per algú com jo, sense coneixements periodístics previs, que m'ha permès aprendre i ha despertat en mi una nova faceta. La secció s'ha anat engrandint a poc a poc i, de moment, sembla que tindrà continuïtat. Gràcies a l'equip de 7 accents per continuar confiant i creient en mi!

Però no tot són flors i violes a can Silvinaction. L'app pels usuaris Android que amb tantes ganes i esforç vaig crear fa dos anys ha tingut una minsa acollida. Per aquesta raó i després de rumiar-ho amb deteniment, he decidit desactivar-la. Qui sap? Potser més endavant retorna amb més embranzida!

Doncs bé, els que em coneixeu ja sabeu que m'agrada celebrar els aniversaris amb petites sorpreses i aquest any us en porto una que val per tres. Esteu a punt?
SORTEIG!!
Per celebrar aquests 3 anys del blog us porto un triple sorteig amb tres premis suculents: música, teatre i viticultura. Els fans de Silvinaction al Facebook i a Instagram podreu accedir-hi  gràcies a la col·laboració del Cafè del Teatre, Grans Records i el Teatre de l'Escorxador/La Temporada Lleida 🎉
Quins són els premis?
Tinc 3 premis per a 3 de vosaltres que em cremen a les mans!
1- Una entrada per a dues persones per Wasted de la Cia Íntims Produccions al Teatre Municipal de l'Escorxador el 17 de gener del 2020 a les 21 h.
2- Una entrada per a dues persones pel concert de Pau Vallvé al Cafè del Teatre de l'Escorxador el 31 de gener del 2020 a les 22.30 h.
3- Un tast de 5 vins del Celler Comalats maridats amb 4 formatges artesans Camps per a dues persones a Grans Records que es durà a terme el 16 de gener del 2020 a les 20.30 h. 
Què heu de fer per participar?
Instagram
1- Ser seguidors/-es majors de 18 anys de Cafè del Teatre, Teatre de l'Escorxador, La Temporada Lleida, Grans Records i Silvinaction a Instagram.
2- Deixar un comentari etiquetant a les 3 amistats amb qui faríeu el fatxenda si guanyeu un dels premis del sorteig. No hi ha límit en el nombre de participacions, però heu d'etiquetar a amistats diferents.
Facebook
1- Ser fans majors de 18 anys de Silvinaction al Facebook.
2- Etiquetar en un comentari a les tres amistats que no voleu que participin en el sorteig. 😜

No hi ha límit en el nombre de participacions, però heu d'etiquetar a amistats diferents.
3. Compartir públicament la publicació "El blog fa 3 anys!" al Facebook.
🚦 Recordeu que per poder accedir al sorteig heu de complir TOTES les condicions!!!
Bases del sorteig
- Podeu participar en les dues xarxes socials tants cops com vulgueu, si així ho desitgeu. Això us donarà més opcions de guanyar.
-Tots els participants (tant els que provenen d'Instagram com els que provenen de Facebook) participaran en únic sorteig.
Procediment del sorteig
- Es realitzarà el sorteig a través de la plataforma Sortea2.
- Es comprovarà que les 3 persones guanyadores compleixin tots els requisits.
- En el cas que la persona guanyadora no seguís tots els requisits del sorteig, el premi passaria a la següent persona de la llista del sorteig i així successivament.
- Es publicaran els resultats a través de les xarxes socials.
Data límit per a participar
Dissabte 11 de gener del 2020 a les 23.59 h.
Data del sorteig i publicació dels guanyadors
Diumenge 12 de gener a la nit.


Moltes gràcies al Cafè del Teatre, Teatre de l'Escorxador, La Temporada Lleida i Grans Records per fer possible aquest sorteig!

Molta sort a tothom!!

2 comentaris:

  1. Per molts anys i felicitats per l’efemèride!!! Les entrades del blog i l’agenda m’ajuden a estar al corrent de tot allò que es cou per casa nostra. Moltes gràcies de veritat, Silvina, ànims i continua així.

    Toni

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Toni!! Intentaré continuar així!

      Elimina