dilluns, 1 d’abril del 2019

3x43: Cap de setmana tot terreny II

Per molts és sabut que de tant en tant a Lleida, els astres s'alineen i decideixen fer-nos la vida més fàcil. O potser es befen de nosaltres...qui sap? Aquest cap de setmana és un d'aquells en què esdeveniments molt interessants convergeixen en el temps i a la nostra ciutat. Quan això succeeix, gestionar i seleccionar les activitats del nostre lleure, genera
dilemes de difícil resolució. Ens resulta tan feixuc que, fins i tot, anhelaríem tenir la capacitat de desdoblar-nos. Sovint adscric el que una bona amiga diu: "Vull ser omnipresent!" 

Però cal tocar de peus a terra, estar a més d'un lloc alhora no és possible!  Així que, us he preparat un recull de 7 de les propostes més destacables en un cap de setmana tot terreny a Lleida perquè trieu la o les que més us facin el pes: Inauguracions d'exposicions, Rumm Festival Gastronòmic, Diada del Garrotín,  Cap de setmana del Penyista, Aniversari de La Baula, Diàleg Infinit i Vermut solidari Codi 0. Ja sabeu que a l'agenda del blog trobareu aquestes i moltes altres activitats culturals, d'oci i gastronòmiques! Preparats, preparades?
1. RUTA D'INAUGURACIONS D'EXPOSICIONS.
Divendres 5 d'abril hi ha 3 inauguracions d'exposicions de joves artistes a Lleida i les coordenades en què es realitzaran ens permetran confeccionar una ruta per no perdre'ns en cap de les 3.
📌 Divendres 5 d'abril a les 19 h a Ximi Studio- Inauguració de l'exposició "Pura Vida" d'Alba Santacreu. Entrada lliure.
📌 Divendres 5 d'abril a les 20 h a l'Associació Promethea- Inauguració de l'exposició "Dimorfismo" d'Israel Rodríguez. Entrada lliure.
📌 Divendres 5 d'abril a les 20 h a l'Espai Cavallers- Inauguració de l'exposició "De 0" de Lily Brik.  Entrada lliure.
2. 7è RUMM FESTIVAL GASTRONÒMIC DE FOOD TRUCKS DE LLEIDA
Del 5 al 7 d'abril arriba una nova edició del Rumm, el festival de food trucks de Lleida als Camps Elisis. El Rumm ens ofereix anar a fer el vermut, dinar o sopar de forma diferent. Sens dubte, és una bona manera de gaudir de cuines itinerants, diverses i gurmets d'arreu. L'experiència es marida amb les activitats paral·leles que l'organització ha programat per a tota mena de públic.
📌 Del 5 al 7 d'abril als Camps Elisis- Rumm Festival Gastronòmic de Lleida. Entrada lliure.
3. 7a DIADA DEL GARROTÍN
Si us agrada la rumba catalana en general i el garrotín en particular, aquest cap de setmana esteu d'enhorabona. La Diada del Garrotín enguany passa d'un a tres dies, eixamplant així la seva programació la qual pretén fer palesa la prosperitat cultural d'aquest estil musical.
 📌 Del 5 al 7 d'abril a diversos espais de Lleida- Diada del Garrotín. Tots els esdeveniments són d'entrada lliure, excepte el concert al Cafè del Teatre del diumenge 7 d'abril que té un preu anticipat de 8€ i a taquilla de 10€.
Aquí teniu el programa:
4. CAP DE SETMANA DEL PENYISTA A PARDINYES
El barri de Pardinyes es distingeix de la resta per la seva elevada activitat veïnal i el seu potent teixit associatiu. Les festes del barri de Pardinyes i les penyes que la forneixen en són clars exemples. Aquest cap de setmana, Orverpard ha organitzat un cap de setmana de disbauxa amb múltiples activitats que faran les delícies de tots els que tinguin ganes de gresca i sarau.
📌 Del 5 al 7 d'abril a diversos espais del barri de Pardinyes de Lleida- Cap de setmana del penyista. La majoria dels actes són d'entrada lliure.
5. 3r ANIVERSARI DE L'ATENEU COOPERATIU LA BAULA
L'Ateneu Cooperatiu La Baula està d'aniversari! L'espai autogestionat de tarannà transformador a Lleida celebra tres anys el dissabte 6 d'abril. En aquest període, La Baula ha fet una gran tasca a la nostra ciutat gràcies a les seves activitats culturals dinamitzadores i les seves iniciatives populars, o de caràcter social. Per festejar-ho han organitzat un seguit d'activitats que evidencien la filosofia de La Baula. Per molts anys!
📌 Dissabte 6 d'abril a partir de les 17 h a L'Ateneu Cooperatiu La Baula- 3 anys de Baula. Entrada lliure.
6. DIÀLEG INFINIT
El col·lectiu Free't i el Cor Euridice han preparat un espectacle itinerant interior i exterior molt potent pel dissabte 6 d'abril a partir de les 19 h al Museu del Clima i la Ciència. Es tracta d'una instal·lació on ciència, art i discurs s'amalgamaran i que "dilueix la idea d’un edifici-museu". El públic percebrà la fusió de les fronteres "entre edifici i espai públic, entre obra d’art i espai comunitari de socialització."  La performance, d'entrada gratuïta, tindrà lloc a les 19 h i, a les 21 h hi haurà un debat i una rave. Molt recomanable!

📌 Dissabte 6 d'abril a partir de les 19h al Museu del Clima i la Ciència de Lleida- Diàleg Infinit. Entrada lliure.

7. VERMUT SOLIDARI OUS CODI 0
Fa dos anys que la granja d'ous Codi 0 organitza un vermut solidari un cop a l'any a favor de diferents ONG's. En els seus vermuts solidaris, mostren la seva granja ecològica de gallines negres penedesenques en visites guiades, hi ha actuacions musicals, djs, cervesa artesana i activitats per als infants, entre d'altres. Enguany els beneficis de l'esdeveniment aniran a l'ONG Cultivant Vida que realitza programes de desenvolupament i autosuficiència a Gàmbia. Qui es vol perdre un vermut incubat amb esperit solidari?

📌 Diumenge 7 d'abril a partir de les 10.30 h a la Granja Ous Codi 0- Vermut Solidari Codi 0. Entrada lliure. 


Potser no podrem ser omnipresents, però tenim l'opció de gaudir de més d'una de les activitats d'un cap de setmana tot terreny a Lleida!

#enacció 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada