divendres, 11 de gener del 2019

3x27: 25 anys d'Slàvia. Un còctel d'amor.

images by @slavia
No sé si sou conscients que a Ponent la fortuna, sovint ens somriu. Tenim la sort de comptar amb petits-grans paradisos culturals. Un d'aquests Olimps és la Cafeteria Slàvia de les Borges Blanques, un dels espais amb més impuls de les nostres contrades.

L'Slàvia arriba enguany al seu quart de segle de vida. Per festejar-ho, ens ha preparat un apetitós "còctel d'amor" que fon ingredients edènics, l'essència dels quals es recolza en l'emoció: l'estima per l'art, l'estima per la música i els músics, l'estima pel record i l'estima pel públic. Aquest apassionat i potent combinat ens ve donat en forma del cicle de concerts gratuïts: "25 anys, 25 concerts" que arribarà aquest 2019 a la capital de Les Garrigues.
Cafeteria Slàvia
La Cafeteria Slàvia és molt més que un lloc on anar a prendre un cafè, esmorzar, o delectar aperitius i àpats. De fet, es caracteritza per ser un indret multifacètic. L'Slàvia és un referent cultural a casa nostra que va néixer fa 25 anys, davant la mancança d'un espai dinamitzador lluny dels circuits oficials. L'ànima d'aquella incipient iniciativa anhelava oferir un racó on la cultura fos lliure i transgressora, en contraposició a la "cultura dominant i dirigida."
 
Si no el coneixíeu, el 25è aniversari de l'Slàvia us ofereix 25 idònies ocasions per descobrir-lo, assaborir-lo i gaudir-lo!
25 anys, 25 concerts
A principis d'aquesta setmana van presentar el seu formidable cicle de concerts "memorial Hervé Tarrats". Un còctel que no engolirem d'una tirada, sinó que degustarem a poc a poc. El primer xarrup serà dissabte 12 de gener i es perllongarà fins al desembre del 2019. L'Slàvia ha sabut encabir artistes eclèctics i de molt nivell en el seu cartell. El lema "sense tu no hi ha art" ens apel·la directament i ens convida a ser partícips actius d'aquests saraus. Aquí teniu els NOMS que provocaran que els nostres batecs se sincronitzin al llarg de 25 vetllades al més pur estil Slàvia.

Tots els concerts es duran a terme a les 23.30 h i són d'entrada gratuïta. De moment, tenim la programació pels primers tres mesos del 2019 i ens aniran desvetllant la resta de la programació trimestralment per xarxes socials. Estarem atents!
Gràcies Slàvia per l'afany d'impulsar la cultura i la música a les terres de Lleida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada