dilluns, 7 de gener del 2019

3x26: 2n Bloganiversari Silvinaction

Des de l'antiguitat, el 7 ha estat un número fascinant, carregat de simbolisme. En el meu cosmos, el 7 hi és molt present i admeto certa predilecció per aquest nombre. Potser l'atzar i el lliure albir van ser còmplices d'una harmònica aliança, amb el propòsit de
collportar-me cap aquesta xifra vegada rere vegada. Sigui pel que sigui, aquest pessic de devoció que el 7 em desperta, va ser la llavor que va provocar la tria del 7-1-17 com a data de naixement del blog.  Una data del tot peculiar perquè és mirall, simètrica i màgica. 

Avui, fa dos anys, que el cor d'aquest blog començava a bategar. Silvinaction està de bianiversari! No sé si és una llegenda, però en algun lloc vaig llegir que un any blogaire equival a 7 anys humans. Sí, el 7 un altre cop! És curiós pensar que, si aquesta hipòtesi és certa, el blog està en plena efervescència adolescent, no creieu?

Cadell o minyó, el blog ha anat mutant i eixamplant-se en aquest període, amb l'obstinada intenció de fer difusió de tot allò que té a veure amb la cultura, l'oci i la gastronomia a les nostres terres. Hi ha gent que sostè que sóc una mena d'activista cultural. Jo no m'atreviria a dir tant, però us puc assegurar que poso l'ànima en tot el que escric. Us confesso que hi ha hagut instants de frustració que han posat a prova la continuïtat del blog, però la motivació i les ganes m'engresquen a seguir. Vosaltres, Silvinactionians, sou els motors d'aquest engranatge. Gràcies per ser-hi, per seguir-me, per llegir-me!

Què seria d'un aniversari sense petites sorpreses? Per tal de celebrar amb tots vosaltres aquesta efemèride us porto, en primícia, algunes novetats del blog. Agafeu-vos ben fort!

1- Nou Domini
Segur que molts de vosaltres ja us heu adonat que a mitjans de desembre el domini del blog va mudar a silvinaction.cat. Un canvi coherent, tenint en compte que el blog parla en català. La meva estimada Laura de Roc en Acció, és l'artífex d'aquest regal. El domini .cat és un obsequi d'aniversari summament especial perquè representa una llengua i una cultura a la xarxa. Moltes gràcies!

2- Nou Logo
Feia molt temps que em rondava pel cap renovar el logotip del blog. Les arts gràfiques no són el meu fort, però tinc la sort de tenir una amiga que és dissenyadora gràfica. Una sèrie de converses sobre el que volia i el que no, i uns quants esbossos després, van propiciar el resultat final. La Lídia Torrelles ha sabut copsar perfectament l'esperit del blog amb el flamant nou logo. Mil gràcies Lídia! 

3- Nova Col·laboració
En iniciar l'entrada, us parlava del recurrent 7 i de la seva repercussió en el meu univers. Doncs bé, el 7 hi torna i ho fa amb una bomba! Em fa moltíssima il·lusió anunciar-vos que ben aviat faré el meu debut com a col·laboradora al mitjà de comunicació 7 accents/ Ara Terres de Lleida. Una publicació que aposta indubtablement pel "periodisme reflexiu", que posa "l'accent en la informació de proximitat" i que ha sabut esdevenir la glopada "d'aire fresc" que la premsa de la nostra ciutat necessita. Només el temps determinarà la durada d'aquesta contribució. En qualsevol cas, agraeixo moltíssim a tot l'equip de 7 accents l'oportunitat que m'han ofrenat per créixer i aprendre: sens dubte, tot un repte! 




Com veieu avui Silvinaction està de festa grossa. L'ocasió ho mereix. Us convido a dir-hi la vostra, que us sembla tot plegat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada