dimecres, 22 de març del 2017

Cametes Teatre




Les actrius de la companyia Lleidatana Cametes Teatre tenen els seus dorsals a punt, ja que s'han estat entrant de valent per oferir-nos aquest dissabte 25 de març una autèntica marató de teatre. El tret de sortida d'aquesta "marató teatral" vindrà marcat per l'obra La Capsa de Cafè a les 19 h i el recorregut escènic finalitzarà amb la representació de Comiat a les 21.30 h. Els espectadors serem els seus punts d'avituallament. Deixareu que us ho contin?
- Cametes Teatre -
La companyia "Cametes Teatre" va néixer el 2014. Les actrius d'aquesta companyia són Gemma Castell, Aitana Giralt, Clara Olmo i Ares Piqué, i la seva directora és la Roser Guasch Garrofé. La Roser busca endinsar-se dins del món de la dramatúrgia i la direcció escènica, aportant el seu punt de vista en el món del teatre de text.
L'objectiu de la companyia és fer teatre d’autor, proper i intimista. De fet les seves actuacions conviden al recolliment. Prioritzen la interpretació per sobre d’altres vessants de l'escena. En un espai també proper i íntim, l’espectador se sent observador involuntari de la vida aliena amb històries i textos frescos, dinàmics i plens de vida, fins al límit de la improvisació.​

- Kilòmetre 0: La Capsa de Cafè. -

Dissabte 25 de març del 2017 a les 19 h a La Saleta.


⇒ Sinopsi: La Capsa de Cafè ens parla de l'univers i de la relació de quatre germanes. Una relació que s'ha vist alterada al llarg dels anys per la malaltia i mort de la seva mare.
La Maria, la Laura, l'Ona i l'Anna es reuneixen per anar a fer la prova del vestit de núvia de la Laura. A mesura que avança l'obra, una de les seves màximes preocupacions serà anar a llançar les cendres de la mare; dos anys després de la seva mort decideixen afrontar aquesta situació.
Una relació freda, que s'anirà escalfant a través dels records, les il·lusions, els problemes i el vi.

⇒ Tràiler La Capsa de Cafè.
https://vimeo.com/111442326

⇒ Entrades
L'entrada per aquesta sessió és de 8 euros. L'aforament de La Saleta és força limitat: 45 persones. Us recomano que no us adormiu i feu la vostra reserva de seient a lasaletalleida@gmail.com o escrivint un missatge al Facebook de La Saleta aquí.

- Final del recorregut: Comiat. -

Dissabte 25 de març a les 21.30 h a la Saleta.


Vaig tenir el privilegi de gaudir d'aquesta obra de teatre al gener i us la recomano encaridament. Es tracta d'una representació brutal, emotiva i captivant. El fet que l'espai escènic sigui petit, facilita enormement un nivell d'intimitat entre les actrius i el públic. La dramatúrgia i la posada en escena commouen a l'espectador, ja que els límits tant físics com emocionals entre l'escenari i el pati de butaques, desapareixen totalment. A mesura que t'endinses en l'obra, respires i transpires sensacions que et són properes. A més a més, perceps les emocions de la resta d'espectadors i, evidentment, de les actrius.  

⇒ Sinopsi: Amb una carta de l'hospital neix una sospita que ràpid creix quan és compartida entre les quatre germanes.
La mare està malalta i la Maria, l'Ona, la Laura i l'Anna suporten i gestionen com poden, com saben, aquesta situació. Abans que estiguin preparades, arriba el moment d'acomiadar-se de la mare. Comiat és una tragèdia que ens parla de la malaltia i de la mort, però sobretot, de com s’hi afronten les persones. 

⇒ Tràiler Comiat.
https://vimeo.com/198904070

⇒ Entrades
L'entrada per aquesta sessió és també de 8 euros. L'aforament de La Saleta és força limitat: 45 persones. Us recomano que no us adormiu i feu la vostra reserva de seient a lasaletalleida@gmail.com o escrivint un missatge al Facebook de La Saleta aquí.

Si voleu gaudir d'una posada en escena de qualitat i d'una dramatúrgia potent "made in Lleida" 100%...no us ho podeu perdre! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada