dimarts, 14 de febrer del 2017

Palma- Centre de recursos juvenils


Aprofitant que ahir es va presentar l'Agenda Jove de la Regidoria de joventut, he pensat escriure una entrada sobre "La Palma: el centre de recursos juvenils de Lleida." 

Es tracta d'un centre de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lleida on els joves i les joves de 13 a 30/35 anys podreu trobar tota mena de serveis, equipaments i recursos municipals molt interessants:

Serveis d'Informació juvenil que ofereix:
  • Informació directa sobre qualsevol tema d’interès juvenil
  • Emissió de carnets internacionals (alberguista, estudiant internacional, professor, carnet jove i carnet jove internacional)
  • Assessorament especialitzat d'estudis, treball, internacional, temes legals, suport psicològic, sexualitat, drogodependències. De fet, si us passeu per allí, disposen d'horaris concrets on podeu parlar, sense embuts, sobre qualsevol problema  o dubte que tingueu amb un/-a especialista, gratuïtament i confidencialment.
A més disposen d'un servei adreçat a les entitats Juvenils: "L'hotel d'Entitats." Les entitats i grups juvenils poden gaudir d'uns recursos on desenvolupar les seves iniciatives, activitats i projectes. Aquest s'estructura en diferents serveis i recursos:

- Sales on realitzar les seves reunions, activitats i exposicions,
- Servei de bústia i recollida de missatges, fotocopiadora, telèfon i fax.
- Equipament informàtic, amb connexió a internet i amb software windows i linux
- Equipament d'imatge i so, connexió a internet i assessorament a entitats i grups.

També disposen d'una sala multimèdia per tot aquell qui ho necessiti amb equipament informàtic per l'edició d'imatge i cursos i tallers de disseny gràfic, tècniques de comunicació i eines multimèdia.

Finalment, La Palma ofereix programacions trimestrals d'activitats per a joves i activitats programades per entitats juvenils.

La Palma es troba al carrer La Palma, 6-10. El seu telèfon és el 973700666 i està obert de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 16.30 a 20h. Si hi aneu, podreu comprovar que us informaran molt amablement dels dubtes que tingueu!
Per a més informació:


Agenda Jove


Com us he dit anteriorment acaben de presentar l'Agenda jove pels mesos vinents (març, abril, maig i juny) i realment hi ha un munt de propostes engrescadores per a tots els gustos. Aquí teniu un resum de les més destacades:

- Taller Cuina vegana creativa per a joves de 16 a 35 anys per 15 €.

- Tallers de cuina de diferents països per a joves de 16 a 30 anys gratuïts.
- Conversa en anglès, alemany i francès diversos nivells amb nadius per a joves de 13 a 30 anys gratuïts.
- Rutes de muntanya per a joves de 13 a 30 anys per 5 €.
- Tallers de guitarra rumbera i de cant per a joves de 13 a 30 anys per 12 €.
- Tallers de musicoteràpia per a joves de 16 a 30 anys gratuïts.
- Tallers de Flamenc i Lindy-hop per a joves de 13 a 30 anys per 10-12 €
- Classes de Ball Free-style i Teles Circenses per a joves de 13 a 30 anys gratuïts.
- Propostes d'oci nocturn saludable a la Palma els dissabtes de 21 a 2.30 h per a joves de 16 a 30 anys gratuïtes: teatre, jocs de taula, jocs de rol, karaoke,  videojocs, etc.

Us deixo el link amb els detalls de la programació completa d'aquestes i altres activitats que ofereixen. Estic segura que no us avorrireu!!!

http://joventut.paeria.cat/la-regidoria/fitxers/documents/agenda-jove/agenda-jove-marc-juny-2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada