dilluns, 4 de març del 2024

Agrocultura a l'horta

Un dels trets emblemàtics de l’Horta de Lleida és la seva proximitat a la ciutat. Una anella verda que circumval·la la capital del Segrià amb una rellevància vital, històrica, ecològica i cultural. Nombroses entitats i productors organitzen activitats durant tot l’any per tal que la ciutadania descobreixi i valori aquest pulmó verd. Ben segur que n'heu pres part en més d'una ocasió! Una d’elles és La Granja Pifarré, que des del 2021 mira de “reivindicar i valorar el món agrari i rural amb propostes agroculturals.” 

Enguany ofereixen “Les 4 estacions de l’Horta de Lleida”, una iniciativa cultural i artística que pretén conferir “valor a la pagesia i donar a conèixer l’Horta i els seus productes de qualitat i proximitat.” La iniciativa s’ha ideat amb la intenció de palesar que “l’Horta és un espai que pot mostrar el seu atractiu durant totes les estacions de l’any.” 

LES 4 ESTACIONS DE L'HORTA DE LLEIDA
Avui s'ha presentat la programació anual que fins a finals d'any inclou visites, concerts, tallers o propostes escèniques per a totes les edats. Les activitats programades 
es realitzaran als espais de Granja Pifarré i en altres finques veïnals de l’Horta. 

Gaudiu-les!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada