diumenge, 30 d’octubre del 2022

Quan la música estimula la ment

En una de les peces audiovisuals de l'exposició Cervell(s) al CCCB es pot observar com la música genera impulsos i neurotransmissions que activen diferents àrees de la ment i estimulen respostes fisiològiques, cognitives o anímiques entre altres. L'obra posa èmfasi especial en el vincle estret entre l'art dels sons i les emocions. 
El Festival de Jazz de Lleida Jazztardor es proposa enfortir aquest lligam "defensant la seva personalitat amb 12 concerts eclèctics i d'alta qualitat." El Jazztardor, que va inaugurar la seva 29a edició el 23 d’octubre al Castell del Remei amb un tast de vins, una visita guiada i el concert del saxofonista Jesse Davis, presenta com a novetat set escenaris diversos. La programació, que inclou noms cèlebres i talents emergents de l'escena internacional, nacional i local com Steve Turre, Sara Dowling o Ponent Dixie, despertarà els cinc sentits del públic assistent fins al 27 de novembre.

PROGRAMACIÓ JAZZTARDOR 2022
Més info aquí.

ENTRADES JAZZTARDOR 2022

Les entrades dels concerts de pagament es poden adquirir a taquilla el mateix dia del concert o anticipadament en línia aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada