dimarts, 8 de novembre del 2022

Mantells culturals i reivindicatius

La tardor ponentina emmantella l’onzè mes de l’any amb un reguitzell de propostes culturals i reivindicatives. A punt per deixar-vos embolcallar per algunes d’elles?


Memòria democràtica i drets humans

El 5è cicle "Memòria 2N" que va arrencar a l'octubre i que acabarà el 27 de novembre, impregna diversos espais de Lleida amb nombroses activitats per recordar i recuperar la memòria històrica i antifeixista.
El 2n Cicle de Xerrades sobre Música i Drets Humans, submergirà l'Espai Orfeó, l’Ateneu Popular de Ponent i la UdL amb conferències sobre la diversitat sexual i de gènere o la recuperació de la Memòria Democràtica fins al 24 de novembre.
Més info aquí.

El 19è Cicle de Cinema i Drets Humans de la UdL amararà el Centre de Cultures del 8 al 22 de novembre amb projeccions i debats sobre els prejudicis racials, l'activisme polític i la violència masclista.
Descarregueu-vos el programa aquí.

25N
Descarregueu-vos el programa d'actes aquí.

A Lleida, un dels actes commemoratius del 25N serà l'onzena edició del Memorial Hortènsia Alonso que "abordarà l'abast de les violències masclistes contra les dones en contextos bèl·lics."
Més info aquí.

Música

La música recobrirà aquest mes de propostes eclèctiques i d’alt nivell. D’entre la varietat d’opcions, destaca especialment la 29 edició del Jazztardor, del qual ja us en vaig fer cinc cèntims fa uns dies al blog.
El Festival Ponent Roots torna en una 11a edició amanida amb passió i treball. Del 10 al 14 de novembre es viurà una festa de la música i la cultura negra a Lleida i Tàrrega.
Més info aquí.

La temporada 22-23 de la Franz Schubert Filharmonia situarà la capital del Segrià en un dels nuclis simfònics d’Europa amb un ventall de paisatges sonors. El 12 de novembre l’Auditori Enric Granados acollirà la simfonia núm. 6 ‘Pastoral’ de Beethoven.
Més info aquí.

Arts escèniques

La Mercantil de Balaguer rebrà el viatge visceral i transgressor de 'A mi no me escribió Tennessee Williams' l’11 i el 13 de novembre.
Més info aquí.

La hilarant sàtira sobre l'emergència climàtica’ De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda’ és una altra de les perles que il·luminarà al públic el 19 de novembre al Teatre Ateneu de Tàrrega.
Més info aquí.

El 26 de novembre Lo Casino d'Alcarràs serà testimoni de la comèdia més desvergonyida i feminista 'Elles' la  de la cia La Melancòmica.
Més info aquí.

Gaudiu-les!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada