dilluns, 24 d’octubre del 2022

Connectant universos virtuals i artístics


Arran de l’espectacle 'Compra’m' la cia Insectotròpics assegurava que "la tecnologia és una eina que ha de servir per trencar barreres. La suma d'art i tecnologia no millora ni modernitza el discurs creatiu, senzillament el dota de moltíssimes possibilitats expressives." I és que els universos virtuals tenen la capacitat de crear infinites opcions artístiques. Un nou esdeveniment cultural i audiovisual veu la llum a Lleida per tal de "convertir la ciutat en un laboratori de creació, aprofundir sobre l'acte creatiu i subratllar el fort vincle entre art i tecnologia." El voleu descobrir?


L'inèdit Festival Intangible inundarà la capital del Segrià d'un generós assortiment de propostes per a tot tipus de públic del 27 d'octubre al 6 de novembre. La 1a edició girarà entorn l'essència de l'aigua i abordarà altres temàtiques com l'ètica, les xarxes socials o la intel·ligència artificial. La programació inclou activitats com accions de carrer, instal·lacions artístiques, projeccions, conferències o tallers que amararan diversos espais del municipi.

PROGRAMACIÓ 1a ED. INTANGIBLE


Descarregueu-vos el programa aquí.

ENTRADES INTANGIBLE
Totes les activitats de l'Intangible són d'entrada lliure i gratuïta amb l'excepció de les que es duran a terme al Caixaforum que tenen un preu de 6 € cadascuna d'elles. Les podeu adquirir en línia aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada