diumenge, 4 de setembre del 2022

Amb la boca oberta

 

La incertesa pot generar emocions desagradables. Tanmateix, hi ha esdeveniments fortuïts que semblen haver caigut del cel i que donen sal a la vida. L'eix temàtic de La Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega 2022 gira entorn de l'inesperat, per tal "d'experimentar sobre allò que s’esdevé en el moment més impensat, que trenca la rutina o que sorprèn," posant en relleu l'espai públic viu i l'expressió artística espontània. A punt per deixar-vos sorprendre per FiraTàrrega?

La 41a edició de FiraTàrrega, que tindrà lloc del 8 a l'11 de setembre, recobra la seva essència més pura amb una programació lliure i sense restriccions que inundarà els carrers i les places de la ciutat d'arts de carrer, d'espectacles itinerants i enguany també de "sorpreses inesperades." Una seixantena de propostes artístiques locals, nacionals i internacionals per a tota mena de públic de teatre, circ, dansa o música entre d'altres, insuflaran vitalitat escènica, talent i creativitat a la capital de l'Urgell.
 
 

ITINERARIS TEMÀTICS DELS ESPECTACLES FIRATÀRREGA 2022
Si encara no us heu submergit en la seva programació, enguany us proposo fer-ho per itineraris temàtics. Trieu aquell o aquells que més us caiguin en gràcia i espremeu-los!!
 

Feminisme: Propostes reflexives des d'una perspectiva de gènere que s'endinsen en les històries "que s'han obviat des del masclisme i, ara, conquereixen les arts escèniques."


Música: Propostes heterogènies "que es belluguen al compàs del ritme."

Dramatúrgies digitals: Espectacles que parteixen de noves formes de creació i que mantenen una conversa entre el llenguatge digital, la tecnologia, les arts escèniques i l'espai públic.

Infantil / humor: Espectacles per a tots els públics i per a petar-se de riure.

Tecnologia: Espectacles que es fonamenten en les noves tecnologies i que presenten "un tast del possible futur de les arts escèniques."


Joves: Propostes joves "per trobar la seva veu, descobrir altres realitats i ampliar horitzons." 

 

Informació útil destacada

👉 Descarregueu-vos el programa de FiraTàrrega 2022 aquí

👉 Accediu a la venda d'entrades en línia aquí

👉 Visualitzeu el plànol d'espais i serveis aquí

I la més important...

👉 Lliureu-vos a la seducció d'una Fira que us deixarà amb la boca oberta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada