dilluns, 9 de maig del 2022

El poder dels museus

Durant el mes de maig els museus d'arreu són el rovell de l'ou de l'activitat cultural amb la celebració de la Nit dels Museus i el Dia Internacional dels Museus del 14 al 22 de maig. Enguany amb el lema 'El poder dels museus' es pretén posar en relleu la sostenibilitat, la innovació, la construcció de comunitat i la potencialitat de canviar el món que ens envolta. 

L'objectiu principal del DIM 2022 és fornir al públic assistent d'un estimulant ventall d'activitats gratuïtes per a totes les edats per tal de "sensibilitzar als seus visitants i a la població de la seva importància en el  desenvolupament de la societat." Els equipaments museístics de la nostra província ja tenen a punt la programació per gaudir-ne: portes obertes, visites teatralitzades i guiades, espectacles, xerrades, etc. 

 
LA NIT DELS MUSEUS A LLEIDA

Descarregueu-vos el programa complet aquí.

NIT DELS MUSEUS I DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS A LA PROVÍNCIA DE LLEIDA
La Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran presenta una programació eclèctica amb una trentena d'activitats als 12 equipaments de la demarcació. Podeu consultar-les totes en aquest enllaç o si ho preferiu, descarregueu-vos el programa de mà aquí.

Ens veiem als museus!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada